Vizyon Kuyumcu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Samsun'a geliyor

Siyaset 09.05.2024 - 10:41, Güncelleme: 09.05.2024 - 10:41
 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Samsun'a geliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 31 Mart yerel seçiminin ardından Samsun'a geleceği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yerel seçim sonrası Samsun'a yapacağı ziyaretin tarihi belli oldu. Özgür Özel'in Samsun'a yapacağı ziyaret ile ilgili CHP Samsun İl Başkanlığında hazırlık çalışmaları başladı. Gazete Gerçek’ten Haydar Öztürk’ün edindiği bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılmak için Samsun'a gelecek. Özgür Özel'in 19 Mayıs'ı milli mücadele kenti Samsun'da çeşitli program ve etkinliklere katılarak kutlayacağı öğrenildi. Özgür Özel'in 19 Mayıs tarihinde Samsun'a yapacağı ziyaret kapsamında, 31 Mart yerel seçiminde CHP'nin tekrar kazandığı Atakum Belediyesi'ne de gitmesi bekleniyor. Kaynak: Gazete Gerçek  
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in 31 Mart yerel seçiminin ardından Samsun'a geleceği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yerel seçim sonrası Samsun'a yapacağı ziyaretin tarihi belli oldu. Özgür Özel'in Samsun'a yapacağı ziyaret ile ilgili CHP Samsun İl Başkanlığında hazırlık çalışmaları başladı.

Gazete Gerçek’ten Haydar Öztürk’ün edindiği bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılmak için Samsun'a gelecek. Özgür Özel'in 19 Mayıs'ı milli mücadele kenti Samsun'da çeşitli program ve etkinliklere katılarak kutlayacağı öğrenildi. Özgür Özel'in 19 Mayıs tarihinde Samsun'a yapacağı ziyaret kapsamında, 31 Mart yerel seçiminde CHP'nin tekrar kazandığı Atakum Belediyesi'ne de gitmesi bekleniyor.

Kaynak: Gazete Gerçek

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.