Vizyon Kuyumcu

Güneş Batıdan Doğuyor

Gündem 09.05.2024 - 10:17, Güncelleme: 09.05.2024 - 10:17
 

Güneş Batıdan Doğuyor

Yaşadığımız veya tanık olduğumuz bazı olaylar, bize gözlerimizi yaşatacak kadar ağır gelebiliyor.

Belki de bu; bizim şer bildiğimizde hayır vardır ama, bunda İlahi irade ile neyin murat edildiğini bilemediğimiz için olsa gerek. Neyin iyi neyin kötü olduğunu veya vuku bulan olaylarda neyin murat edildiğini ancak Allah (c.c.) bilir, biz bilemeyiz. Çünkü gaybı ancak O bilir. Gazze'de tüm dünyanın gözü önünde bir soykırım yapılıyor. Bu zulmün arkasında sapık Siyonist zihniyetin olduğu biliniyor. B.M, A.B, AİHM, NATO ve benzeri sözde uluslararası kuruluşların Siyonistlerin amaçlarına hizmet için oluşturulduğu da biliniyor.. Her şeye rağmen batıda büyük bir uyanış başladı. Başta ABD olmak üzere dünyanın her yerinde Gazze direnişine destek gösterileri çığ gibi büyüyor. Üniversite öğrencilerinin başlattığı direnişe akademisyenlerin de katılması adeta sapkın ve azgın Siyonizmin sonunun geldiğini işaret ediyor. Ve bütün bunlar İslâm ülke liderlerin etkisiz, pasif ve teslimiyetçi tavırlarına rağmen oluyor. Gazze direnişindeki asil duruşun nurunu gören ve sayıları on binler ile ifade edilen Hıristiyan "Ben Gazze'de Allah'ı gördüm" diyerek İslâm dinine giriyor. Gazze direnişinde belki on binler şehit oldu, belki yüz binler yaralandı ama, onların sergiledikleri onurlu direnişten etkilenen, yüzbinlerce insan İslâm ile şereflendi. Özetle "Güneş adeta batıdan doğuyor." Allah (c.c.) şehitlerin yüzü suyu hürmetine yüzbinleri nurlandırıyor. Evet neyin hayır, neyin şer olduğunu ancak Allah (c.c.) bilir, biz bilemeyiz. Kim bilir, belki de bu direniş, İslâm'ın tüm dünyaya  batıdan yayılmasına neden olacak. Aslında Amerika"da direnişe destek veren üniversite hocalarına ters kelepçe vurulması bu gelişmenin korkusu. Halkı Hıristiyan olan; İsrail'in savaş suçu işlediğine dair suç duyurusu yapan ve İsrail ile her türlü ilişkileri kesen ülke liderleri kadar bile Gazze'ye sahip çıkamayan İslam ülkeleri liderlerinin teslimiyetçi ve işbirlikçi duruşlarına rağmen Allah (c.c.) nurunu tamamlıyor. Özetle Hakk (c.c.)şerleri hayra tebdil ediyor.
Yaşadığımız veya tanık olduğumuz bazı olaylar, bize gözlerimizi yaşatacak kadar ağır gelebiliyor.

Belki de bu; bizim şer bildiğimizde hayır vardır ama, bunda İlahi irade ile neyin murat edildiğini bilemediğimiz için olsa gerek. Neyin iyi neyin kötü olduğunu veya vuku bulan olaylarda neyin murat edildiğini ancak Allah (c.c.) bilir, biz bilemeyiz. Çünkü gaybı ancak O bilir.

Gazze'de tüm dünyanın gözü önünde bir soykırım yapılıyor. Bu zulmün arkasında sapık Siyonist zihniyetin olduğu biliniyor. B.M, A.B, AİHM, NATO ve benzeri sözde uluslararası kuruluşların Siyonistlerin amaçlarına hizmet için oluşturulduğu da biliniyor..

Her şeye rağmen batıda büyük bir uyanış başladı. Başta ABD olmak üzere dünyanın her yerinde Gazze direnişine destek gösterileri çığ gibi büyüyor. Üniversite öğrencilerinin başlattığı direnişe akademisyenlerin de katılması adeta sapkın ve azgın Siyonizmin sonunun geldiğini işaret ediyor. Ve bütün bunlar İslâm ülke liderlerin etkisiz, pasif ve teslimiyetçi tavırlarına rağmen oluyor.

Gazze direnişindeki asil duruşun nurunu gören ve sayıları on binler ile ifade edilen Hıristiyan "Ben Gazze'de Allah'ı gördüm" diyerek İslâm dinine giriyor. Gazze direnişinde belki on binler şehit oldu, belki yüz binler yaralandı ama, onların sergiledikleri onurlu direnişten etkilenen, yüzbinlerce insan İslâm ile şereflendi. Özetle "Güneş adeta batıdan doğuyor." Allah (c.c.) şehitlerin yüzü suyu hürmetine yüzbinleri nurlandırıyor.

Evet neyin hayır, neyin şer olduğunu ancak Allah (c.c.) bilir, biz bilemeyiz. Kim bilir, belki de bu direniş, İslâm'ın tüm dünyaya  batıdan yayılmasına neden olacak. Aslında Amerika"da direnişe destek veren üniversite hocalarına ters kelepçe vurulması bu gelişmenin korkusu.

Halkı Hıristiyan olan; İsrail'in savaş suçu işlediğine dair suç duyurusu yapan ve İsrail ile her türlü ilişkileri kesen ülke liderleri kadar bile Gazze'ye sahip çıkamayan İslam ülkeleri liderlerinin teslimiyetçi ve işbirlikçi duruşlarına rağmen Allah (c.c.) nurunu tamamlıyor.

Özetle Hakk (c.c.)şerleri hayra tebdil ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.