Gayretullah!

Eşkıyalar oraya yönelirler ve kervanın korumaları da onların peşlerine düşerler. Oradaki çatışmada eşkiyalar bertaraf edilir. Çatışma bitince kervanın lideri yaşlı adama, "Biz seni yaşına hürmeten aramıza aldık, sen neden eşkıyalara eş ve eşyalarımızı hedef gösterdin" der. Yaşlı adam der ki; "Siz burada eşkıyalar ile cebelleşirken meleklerin size yardıma geldiklerini gördüm. Ancak bir türlü müdahil olmuyorlar. Ben gayretullahın harekete geçmesi için öyle yaptım, eşkıyalar sizin namusunuza tasallut ettiklerinde melekler fiilen harekete geçtiler ve siz meleklerin yardımı ile eşkıyalara galip geldiniz" der.

Bu hikayeyi neden yazdım? Siyonizm’in ahlak yapısı çöl eşkıyalarından bin kat daha şerefsizdir. Yahudi din adamlarının bile ne kadar sapık, alçak ve şerefsiz bir zihniyete sahip olduklarına bakın ki; Hahambaşı Amin Eyal'in asker kılıklı İsrail eşkıyalarına "Moral için Müslüman kadınlara tecavüz edin" dediği ortaya çıktı.

Filistin'de Yetmiş Beş senedir Müslümanlara her türlü zulmü yapan İsrail'in bu son derece alçak ve şerefsiz eylemine Allah'ın (c.c.) izin vereceğine inanmıyorum. Bugüne kadar Filistin halkının canını ve malını hedefe alan zalimlerin bu hayasızlıkları gayretullahı harekete geçirecek nitelikte bir alçaklıktır ve bu şerefsizlik İsrail'in sonunu getirecektir. En azından ben öyle olacağına inanıyorum.

Mevla görelim neyler.