Biri Deveci'ye AKP'li Olmadığını Hatırlatmalı

AKP kendisi gibi düşünmeyenlere Türkiye'de yaşam hakkı tanımıyor. AKP’li olmayanlar iş ve aş umuduyla muhalefete yönelirken, CHP'li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin belediyeye AKP'li bürokrat ve siyasetçilerin çocuklarını doldurduğu ortaya çıktı.

 

VATANDAŞ "İŞ, AŞ VE ÖZGÜRLÜK" DİYEREK CHP'YE YÖNELMİŞTİ
AKP zihniyeti kendisinden olmayanlara terörist yaftası yakıştırdığı biliniyor. AKP'nin baskıcı tutumu yüzünden ülkeden yetişmiş beyin göçü ilk fırsatta Avrupa ve ABD'ye çalışmak için gidiyor. İktidarın bu baskıcı tutumu son yapılan yerel seçim sonuçlarına yansımış ve Türkiye nüfusunun 48.4’ünü CHP, yüzde 39’unu ise AKP yöneteceği bir aritmetik ortaya çıkmıştı. İş, aş ve özgürce yaşamak isteyen vatandaşlar AKP'nin elindeki belediyeleri alarak CHP ve diğer muhalefet partilerinin kontrolüne vermişti.

 

AKP'Lİ İSİMLERE BELEDİYEDEN KADRO İDDİASI
Son yapılan yerel seçimlerde Samsun'da Atakum Belediyesi de ülkedeki değişimden nasibini almış ve AKP'den CHP'ye geçmişti. Vatandaş iş ve aş umuduyla CHP'ye yönelirken, Atakum'un CHP'li Belediye Başkanı Cemil Deveci, CHP'lilere iş vermek yerine AKP'li bürokratların çocuklarına belediyenin kapısını açtığı ortaya çıktı.

 

CHP'Lİ İSİMLERİ AKP DEĞİL DEVECİ CEZALANDIRIYOR
Deveci, belediye başkanı seçilir seçilmez AKP'den devraldığı belediyede ilk olarak seçimlerde parti içi rakibi olan Bayram Çelik'i teftiş kurulu kararını gerekçe göstererek belediyedeki mühendis kadrosundan alıp 5. derece memuriyet kadrosuna atadığı biliniyor. Kendisinden önceki AKP'li belediye başkanının dahi dokunmadığı CHP'li ismi CHP'li Deveci cezalandırmıştı.

 

CHP'LİLER İŞ BEKLESİN
Deveci'nin göreve geldiğinden bugüne çok sayıda AKP'li yakınını belediyede işe koyduğu iddia edilirken son olarak, AKP'li Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı SASKİ Genel Müdürü Bahattin Yanık'ın oğlu Metehan Yanık'ı belediyede işe yerleştirdiği bilgilerine ulaşıldı. Yanık'ın Samsun Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Dairesi Başkanlığı Çarşamba Şefliği'ndeki görevini bırakarak Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kadrosunda işe başladığı ve önümüzdeki hafta mesaiye başlayacağı bilgileri belediye kaynaklarından öğrenildi.