Telaviv İslâm Üniversitesi

Ülkemiz başta olmak üzere halkı Müslüman olan her yerde misyonerlik ve İslâm’ı güncelleme adı altında yürütülen faaliyetler ile, yıllarca toplumun milli ve manevi değerlerini ne kadar değiştirdikleri hatırlanınca, bu üniversitenin İslâm aleminin hayrına olduğunu söylemek saf dillilik olur. Amaç; İslam dininin en ince noktalarını bilen din adamı görüntülü ajanlar eli ile zafiyeti belirlenen kafa kağıdı Müslümanlar kullanarak manevi tahribatı daha üst düzeye çıkarmaktır.

 

Zaten toplumun ekseriyeti dini beklentilerini İslâm'ın temel kaynağından öğrenmek yerine; sahtekar şeyh, ajan din adamı ve benzeri sanal kimlikli ve cübbeli kişilerden öğreniyorlar. Bilgi temelsiz, beklenti büyük olunca kandırılma veya kullanılma da kolay oluyor. FETO olayı düşünülürse ne demek istediğim daha iyi anlaşılır.

 

Belli ki Siyonistler, Müslüman toplumun zafiyetini bildiklerinden İslam’ı;  Müslümanları sırtından ve kendi silahı ile vurmak için yeni ajanlar yetiştiriyorlar. Bir de Müslümanların çoğunun İslâm dinini temel kaynaktan değil de kulaktan öğrenmemiş olmaları onların işlerini daha kolay hale getiriyor. Evet bizler uyuyoruz ama din düşmanları uyumuyor. Bu oyunları bozabilmek için dinini sağlam kaynaktan öğrenen, sağlıklı bilgiye sahip yeni nesiller yetiştirmek zorundayız.

 

Allah'ın (c.c.); Müslümanları ehli küfrün şerrinden koruması ve içinde bulunduğumuz koma durumundan uyandırması dua ve dileklerimle.