İslâm Birliğinin Zarureti

Hatta D-8 ler bu gayretin ilk adımı idi. Bunun yanında:

  * İslâm Dinarı,

  * İslam Natosu,

  * İslam Ortak Pazarı,

Gibi Müslümanları bir araya getirip, güç birliği oluşturarak Siyonizmin sömürü ortamından sadece Müslümanları değil, tüm mazlum Insanları kurtaracak projelerinin ne kadar hayatı önem arzettiği günümüzde daha iyi anlaşılıyor.

Gazze'de tüm dünyanın gözü önünde bir soykırım yapılıyor. Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, hatta ta Küba ve daha nice ülkelerin sayıları Onbinlerle ifade edilen askerleri bir araya gelmişler. Amaçları Gazze' de zulme karşı yapılan direnişi kırmak İslam'ın nurunu söndürerek Büyük İsrail Projesini gerçekleştirmek.

Merhum Erbakan'ın yanında siyaset yapıp da, ülkemizin Güneydoğu illerinin Büyük İsrail Projesinin kapsama alanında olduğunu bilmeyen yoktur. Gücü haklılık sebebi kabul eden batının Gazze'yi ele geçirmek için bütün güçlerini birleştirerek bir araya gelmelerinin arka plânında  Gazze'den sonra sırası ile diğer hedeflere ulaşmaktır.

Batı zihniyeti sapkın inançları için dünyanın her yerinden bir araya gelip güç birliği yaparken, Müslüman ülke insanlarının zulme seyirci kalmaları; sıranın kendilerine gelmesini beklemek gibi bir aymazlıktır.

Aslında bu soykırım Merhum Erbakan Hocanın yıllarca anlatmaya çalıştığı batının gerçek yüzünü göstermesi bakımından son derece önemlidir ve İslâm Birliğinin kurulması için ıskalanmaması gereken bir fırsattır.

Tabii İslâm ülkelerinde ipleri Siyonizmin elinde olmayan lider kalmışsa!