İbrahim Sandıkçı Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın son gününde öğretmenlerle ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin karne heyecanını paylaşan Başkan İbrahim Sandıkçı, eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayıp karne sevinci yaşayan öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerin sevinç ve mutluluğuna ortak olan Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrencilere karnelerini teslim etti.

BAŞKAN SANDIKÇI’YA SEVGİ SELİ
Canik Kocatepe İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine katılan Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrenciler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Öğrencileri sıralarında ziyaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, onlarla sohbet ederek karnelerini teslim etti. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olduk. Öğrencilerimizin verimli bir tatil dönemi geçirmelerine katkı sunmak adına, tatil dönemi boyunca öğrencilerimizi birçok etkinlik ve programla buluşturacağız. Bir eğitim öğretim yılını daha geride bırakarak karne heyecanı yaşayan tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor, sağlıklı bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.

Programa, Samsun Valisi Orhan Tavlı, Canik Kaymakamı Vehbi Bakır, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu ve Canik İlçe Emniyet Müdürü Berat Gün katıldı.