Eyüp Aydın’dan Kurban Bayramı Mesajı

Eyüp Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı, paylaşma ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği özel günlerden biridir. Bu mübarek bayramda, yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, bizleri bir araya getiren, sevgi ve hoşgörüyü pekiştiren önemli günlerdir.

Bu anlamlı günde, birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ve barış dolu bir bayram geçirmemizi diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın, bayramı aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçirmelerini temenni ediyorum. Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.

Ayrıca, bu vesileyle, ülkemizin bağımsızlığı ve huzuru için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Bayramın, toplumsal dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmesini, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.”

Eyüp Aydın, mesajının sonunda, Kurban Bayramı’nın bereket ve huzur getirmesi dilekleriyle, tüm vatandaşların bayramını kutladı.