Atakum’da Yeni Müdür Yüksel Aydın, Görevine Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) müdür atama kararları doğrultusunda, İzmir İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yapan Yüksel Aydın, 27 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla Atakum ilce Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Eğitim camiasında uzun yıllara dayanan tecrübesiyle tanınan Yüksel Aydın, yeni görevine başlamasıyla birlikte yaptığı açıklamada, Atakum ilçesindeki eğitim alanındaki sorumluluğunun kendisine heyecan ve gurur verdiğini dile getirdi. Yüksel Aydın, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak adına bu onurlu görevi üstlenmekten büyük mutluluk duyuyorum, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde eğitimdeki başarıyı artırmak için öğretmenler, öğrenciler ve velilerle güçlü bir iş birliği içinde çalışacağım” dedi.

‘MEHMET İRFAN YETİK’İN BIRAKTIĞI YERDEN İTİBAREN DEVAM EDEÇEĞİM’
Kendisine verilen bu kutsal göreve sahip çıkaklarının altını çizen Atakum  ilce Milli Eğitim Müdürü Yüksel Aydın, “Eğitimdeki öncelikli hedeflerimiz arasında, Bakanlığımızın Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ilkelerini benimsemek ve uygulamak yer alıyor. Bu model ile öğrencilerimizi sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda karakter gelişimine de odaklanarak yetiştireceğiz” ifadeleriyle, eğitimdeki vizyonunu net bir şekilde ortaya koydu. Yeni müdür, görevi devraldığı önceki İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik’e ve ilçede görev yapan tüm yöneticilere teşekkür ederek, “Bu kutsal görevimizde geleceğimiz olan yavrularımızı güçlü yarınlara hazırlamak için tüm mesai arkadaşlarıma ve değerli öğrencilerimize başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

ATAKUM’ DA YÜKSEL AYDIN’IN YENİ DÖNEMİ, UMUT VE HEYECANLA BEKLENİYOR
Yüksel Aydın’ın atanması, Atakum’daki eğitim camiasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Eğitim paydaşlarının destek ve iş birliği ile bölgedeki eğitim kalitesini artırmayı hedefleyen Yüksel Aydın’ın yeni dönemi, umut ve heyecanla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığının Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile birlikte, Atakum’un eğitimdeki geleceği için yeni bir sayfa açan Yüksel Aydın’ın liderliğinde, İlçenin eğitim alanında daha büyük başarılara imza atması öngörülüyor.

Haber: Köksal ÖNER