Müge Anlı’nın Programında Aranan Samet Şeker Çorum’da Ölü Bulundu

Çorum’da 5 gündür kayıp olan 22 yaşındaki Samet Şeker'in trajik bir şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. Ailesinin ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurduğu Şeker’in acı kaybı, kentte büyük üzüntü yarattı.

Ailesi ile beraber yaşayan Samet Şeker 22 Eylül Pazar günü ortadan kayboldu. Samsunlu Gazeteci Erol Şeker’in yeğeni olan Samet Şeker’in bulunması için aile çalmadık kapı bırakmadı. Çorum’da aranan Samet Şeker için amcası Gazeteci Erol Şeker ve Ablası Zehra Şeker ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istedi.

Samet Şeker’in kaybolması ile ilgili 26 Eylül Perşembe günü bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aile yaşananları anlatırken programdan birkaç saat sonra Samet Şeker’in aracı, Dut Köyü yakınlarındaki kayalık bir alanda keşfedildi. Olay yerinde yapılan incelemeler, genç adamın kaza geçirmiş olabileceğini gösteriyor. Ancak, bu üzücü olayın nasıl gerçekleştiği ve arka plandaki detaylar henüz netlik kazanmadı. Şeker’in ailesi, yaşanan bu talihsiz olayın ardından büyük bir üzüntü içinde. Kentteki bu kayıp ve sonrasında yaşanan durum, pek çok kişinin dikkatini çekti ve soru işaretleri bıraktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.