Haberleri İzlemek Mi?

İsrail masum insanları öldürüyor ve dünya bu zulmü film izler gibi seyrediyor. Hadi Hıristiyan ülke liderleri bir yana, Müslüman ülkelerinin liderleri de adeta sıranın kendilerine gelmesini beklercesine en küçük bir yaptırım yapamadan bakıyor olmaları insanı çileden çıkarıyor ve bu onur kırıcı suskunluk insanın kanını donduruyor.

Siyonistlerin binlerce yıllık hedefleri belli. Önce İsrail Devletini ve sonunda Nil ve Fırat arasında Büyük İsrail Devletini kuracaklar ve tüm insanları hakimiyetleri altına alacaklar. Bunlardan birincisi gerçekleşti ve sıra ikincisine geldi. Büyük İsrail Projesinin sınırları bizim Güneydoğu illerini de kapsıyor. Siyonist Yahudiler bu gerçeği gizleme ihtiyacı bile duymuyorlar. Hal böyle iken bölgedeki Müslüman ülkelerin liderleri, Gazze'de yaşanan soykırım ve katliamların, kendi ülkelerini hiç ilgilendirmediği gibi bir rehavet içindeler. Tek hesapları işgal ettikleri koltuklarda biraz daha oturup saltanat sürmek.

Hani meşhur bir darb-ı mesel vardır. Yeşillikler içinde otlayan eşeğe bir kurt sinsice yaklaşır. Ama eşek hiç oralı olmadan kaçıp kurtulma yerine bir tutam daha ot yemenin hesabı içindedir. İşte bugün İslâm dünyasının liderlerinin tek hesapları da bir süre daha koltuklarda kalma adına, ülkelerini tehdit eden büyük tehlikeye tepkisiz kalmaları.

Tarihi şan ve şerefle dolu koskoca ülkelerin itibarlı (!) liderlerinin suskunluklarının sebep oldukları katliamları izlemek insanın kanını donduruyor ve ağzımı bozmamak için haberleri izlemiyorum.

Allah'ın (c.c.) İslâm dünyasını bu zilletten bir an önce kurtarması dua ve dileklerimle.