Mehmet Özdağ, ‘Koşar Adım İktidara Yürüyoruz’

CHP'nin yerel seçimlerde 1. parti çıktığını, bu durumdan hoşnut olmayanların, 'Yerel seçimlerle genel seçimler farklı olur' diyerek, savunma mekanizması oluşturarak tabanını diri tutma çabasına giriştiklerini kaydeden Başkan Özdağ, "Fakat sokaklar bu tezin tam tersini söylemekte. Kamuoyu anketlerinde de CHP'nin bu pazar seçim olsa yine 1. parti çıkacağını ortaya koymakta" dedi.

CHP'nin tüm kadrolarının sokakta vatandaşın içinde ve yanında olmasının vatandaşa güven verdiğini dile getiren Özdağ, "Kazandığımız belediyelerde vatandaşımıza dokunuyor olmamız, vatandaşın CHP'yi iktidarda görmek için sabırsızlanmasına neden oluyor" diye konuştu.

Caddelerde, sokaklarda, park, bahçe ve pazar yerlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek onları dinlediklerini ifade eden Başkan Özdağ, “Genel ve yerel seçimlerden hemen sonra CHP tüm kadrolarıyla sokağa inerek vatandaşa dokundu. İlk başlarda vatandaş, ‘Seçim yok neden geliyorsunuz’ diyerek şaşırsa dahi her zaman derdini dinleyen ve çözüm noktasında emek harcayanların olduğunu görünce izleri daha çok bağrına basıyor” diye belirtti.

Başkan Mehmet Özdağ, “Genel Başkanımız Özgür Özel toplumun her kesimini ilgilendiren sorunlarla ilgili mitingler düzenlemekte. Bu mitinglere katılıma bakıldığında toplumun büyük bir kesiminin özellikle ekonomik sorunlarla boğuşmaktan nefes alamaz haline geldiğini göstermektedir. Sokakta kime dokunsak geçinemediğini söylüyor. İktidarın saltanatını ve halkın sefaletini gören toplum artık 'yeter' diyor. Biran evvel sandığın gelmesini istiyor. Koşar adım iktidara yürüyoruz” diye konuştu.

Haber: Sezer SEZER