Salıpazarı’nda Başkan Mahallemde Projesi!

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Refaettin Karaca, seçim öncesi verdiği sözlerin arkasında olduğunu belirterek, ilçenin sorunlarını çözmek için göreve geldiklerini vurguladı.

Karaca, “İlçemizin sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları çözmek için buradayız. Seçim öncesinde ne vaat ettiysek, bunların hepsinin arkasındayız. Aciliyet sırasına göre tüm sorunlarımızı çözmek için çalışıyoruz” dedi.

SEL FELAKETİNİN ETKİLERİ GİDERİLİYOR
Başkan Karaca, özellikle bölgede yaşanan sel felaketi nedeniyle çalışmalarında aksaklıklar olduğunu, ancak ekiplerin tüm gücüyle sahada olduğunu belirtti. “İki aydır selin yaralarını sarmak için çalışıyoruz. Çok şükür ki, vatandaşlarımızı mağdur etmeden yollarımızı büyük oranda açtık ve çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. En büyük sorunlardan biri yol. Vatandaşlarımızın taleplerinin çoğu da bu yönde. Yol ve altyapı çalışmalarını en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARI DİNLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ
İlk kez seçim sonrası bir araya geldiklerini hatırlatan Karaca, “Sizlerle bundan sonra da sık sık buluşacağız. Şikayetlerinizi, taleplerinizi dinleyip çözümler üretmek için çalışacağız” dedi. Bu yaklaşım, mahalle sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, Başkan Karaca’yı mahallelerinde görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, sorunlarının yerinde tespit edilmesinin önemine vurgu yaptı.

"Başkan Mahallemde Projesi" kapsamında Karaca’nın ilçe genelinde mahalle ziyaretlerini sürdüreceği belirtildi. Bu sayede, belediye hizmetlerinin vatandaşlara en iyi şekilde ulaşması ve yerinde çözümler üretilmesi hedefleniyor.