Samsun’da 12 Şubat Tarihli Kar tatili yapılan İlçeler Açıklandı

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,

Alaçam ilçemizde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle taşıma merkezi okullarımızdan; Alaçam Şehit Onbaşı Şükrü Elibol İlkokulu ve Kızlan Ortaokulunda 12 Şubat 2025 Çarşamba günü eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir.

Not: Gökçeağaçoymağı ve Yukarıkoçlu mahallesinden gelen taşımalı öğrencilerimiz 12 Şubat 2025 Çarşamba günü 1 (bir) gün süreyle izinli sayılacaktır.

 

Asarcık ilçemizde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe merkezi dışındaki taşıma merkezi ve birleştirilmiş sınıflı okullarımızda eğitime 12 Şubat 2025 Çarşamba günü  1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir.

Not: İlçe merkezinde bulunan okullarımıza taşımalı gelen öğrencilerimiz 12 Şubat 2025 Çarşamba günü 1 (bir) gün idari izinli sayılacaktır.

 

Ladik ilçemizde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle taşıma merkezi olan 80. Yıl İlk/Ortaokulu ile Tayyar Mehmet Paşa Ortaokulunda 12 Şubat 2025 Çarşamba günü 1 (bir) gün eğitime ara verilmiştir.

Not: Yalnızca resmi taşıma yoluyla eğitime devam eden öğrencilerimiz 12 Şubat 2025 Çarşamba günü 1(bir) gün süreyle izinli sayılacaktır.