Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç Halkla içiçe

Samsun Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, kapısının tüm Terme halkına açık olduğunu söylerken, Pazartesi günleri düzenlediği Halk Sohbetleri sayesinde vatandaşların sorun ve şikayetlerini dinliyor.

 

Samsun Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, haftada onlarca kişinin geldiği makamda vatandaşların tek tek sorunlarını dinleyerek, “Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve refahı için gayretle, samimiyetle, hakkaniyetle çalışıyoruz” dedi.

 

 

Özellikle kırsal mahallelerden gelen vatandaşların yoğun olduğu Halk Sohbetleri’ne çok önem verdiğini anlatan Başkan Ali Kılıç, “Bizler hizmet makamındayız. Vatandaşımızın derdini, sıkıntısını çözmek, çözüm bulmak için buradayız. Belediyeler, vatandaşın varlığı ve en önemlisi de memnuniyetiyle güçlenir. Biz de bu manada sık sık bir araya geldiğimiz hemşehrilerimizin her türlü sorununa kulak veriyoruz” diye konuştu.

 

 

Beklenti ve talepleri ellerinden geldiğince imkanlar ölçüsünde yerine getirme gayretinde olduklarını ifade eden Kılıç, “Kırsal altyapı sorunları başta olmak üzere imkanlarımız ölçüsünde sorunlara çözüm olmaya çalışıyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan herkesi dinliyoruz. Bizim için asolan insanımızdır. Vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve refahı için gayretle, samimiyetle, hakkaniyetle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.