Vizyon Kuyumcu

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı İkiz’e Büyük Destek

Siyaset 19.03.2024 - 21:02, Güncelleme: 19.03.2024 - 21:02
 

AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı İkiz’e Büyük Destek

Seçimlere kısa bir süre kala Havza’da seçim çalışmalarında önde giden Efsane Başkan Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz’e destek ziyaretleri de devam ediyor.

Önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altunbaş, TÜRK-İŞ eski Genel Mali Sekreteri Enver Toçoğlu ile beraberindeki iş insanları Faruk Toçoğlu ve Berat Topçuoğlu Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz’i bürosunda ziyaret ederek başarılar dilediler. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyarette İkiz’e başarılar dileyerek; “Çalışkanlığı ve tecrübesi ile Havza’ya çok şeyler kazandıracağına inandığım kardeşim Sayın Murat İkiz’in yanında ve destekçisiyiz. Rabbim yolunu açık etsin, Allah yar ve yardımcısı olsun”dedi. Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altunbaş ise İkiz’in ilçe için önemli bir şans olduğunu ifade ederek başarılar diledi. Başkan Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz ise misafirlerine teşekkür ederek; “ Daha yaşanabilir, göçün bittiği, istihdamın arttığını, sanayi ve termal turizm şehir Havza için yola çıktık. İnşallah bunu başaracak tecrübe ve azme sahibim. Önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın  Zihni Şahin’e , Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Sayın İzzet Altunbaş’a, TÜRK-İŞ eski Genel Mali Sekreteri Sayın Enver Toçoğlu ve beraberindeki misafirlerimize destekleri ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim” dedi. Haber: Güngör GÖÇMEZ
Seçimlere kısa bir süre kala Havza’da seçim çalışmalarında önde giden Efsane Başkan Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz’e destek ziyaretleri de devam ediyor.

Önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altunbaş, TÜRK-İŞ eski Genel Mali Sekreteri Enver Toçoğlu ile beraberindeki iş insanları Faruk Toçoğlu ve Berat Topçuoğlu Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz’i bürosunda ziyaret ederek başarılar dilediler.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyarette İkiz’e başarılar dileyerek; “Çalışkanlığı ve tecrübesi ile Havza’ya çok şeyler kazandıracağına inandığım kardeşim Sayın Murat İkiz’in yanında ve destekçisiyiz. Rabbim yolunu açık etsin, Allah yar ve yardımcısı olsun”dedi.

Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altunbaş ise İkiz’in ilçe için önemli bir şans olduğunu ifade ederek başarılar diledi.

Başkan Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz ise misafirlerine teşekkür ederek; “ Daha yaşanabilir, göçün bittiği, istihdamın arttığını, sanayi ve termal turizm şehir Havza için yola çıktık. İnşallah bunu başaracak tecrübe ve azme sahibim. Önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın  Zihni Şahin’e , Balkan Türkleri Konfederasyonu Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Sayın İzzet Altunbaş’a, TÜRK-İŞ eski Genel Mali Sekreteri Sayın Enver Toçoğlu ve beraberindeki misafirlerimize destekleri ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.