Vizyon Kuyumcu

AK Parti Samsun'dan Anlamlı Hediye

Siyaset 21.07.2024 - 23:43, Güncelleme: 21.07.2024 - 23:43
 

AK Parti Samsun'dan Anlamlı Hediye

AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Havza'nın Erikbelen Mahallesi'nde yaşayan 7 yaşındaki engelli Ömer Halis Şen'e araç hediye edildi.

Havza'ya giden AK Parti İl Başkan Yardımcıları Sedat Zehir, Üzeyir Bahadır, İl Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Başar, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ve teşkilat üyeleri, Erikbelen Mahallesi’nde yaşayan Ömer Halis Şen'i ve ailesini ziyaret etti. Ziyarette araç teslim edilirken, 7 yaşındaki Ömer Halis Şen ve ailesi çok mutlu oldu. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti'nin kuruluşundan bugüne olduğu gibi bundan sonra da vatandaşların dertleriyle dertlenmeye, çözüm odaklı siyaset ve hizmet anlayışına devam edeceklerini söyledi. "Vatandaşlarımızın derdi bizim derdimizdir" diyen Başkan Köse, bize iletilen sorun ve taleplerin, bizim tespit ettiğimiz ihtiyaçların çözümü noktasında gerekli aksiyonları hızlıca almanın gayreti içerisinde olduklarını vurguladı. Havza'da yaşayan 7 yaşındaki Ömer Halis Şen'in araba ihtiyacını karşılamak için hemen harekete geçtiklerini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Ömer Halis evladımız, milletimizin darbecilere karşı kahramanca destan yazdığı 15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra dünyaya gelmiş. Ailesi de evlatlarına 15 Temmuz gecesi darbecilere kahramanca karşı koyan Şehidimiz Ömer Halis Demir'in adını vermiş. Çok duygulandık. Ömer Halis evladımız aracına kavuşunca çok mutlu oldu. Ailesi de bu mutluluğu yaşadı. Önümüzdeki yıl ameliyatının gerçekleşme durumu bulunduğunu ailesinden öğrendik. Ameliyat süreci boyunca gereken desteği kendilerine sağlayacağız" dedi. Haber: Seyhan GÖÇMEZ
AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Havza'nın Erikbelen Mahallesi'nde yaşayan 7 yaşındaki engelli Ömer Halis Şen'e araç hediye edildi.

Havza'ya giden AK Parti İl Başkan Yardımcıları Sedat Zehir, Üzeyir Bahadır, İl Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Başar, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ve teşkilat üyeleri, Erikbelen Mahallesi’nde yaşayan Ömer Halis Şen'i ve ailesini ziyaret etti. Ziyarette araç teslim edilirken, 7 yaşındaki Ömer Halis Şen ve ailesi çok mutlu oldu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti'nin kuruluşundan bugüne olduğu gibi bundan sonra da vatandaşların dertleriyle dertlenmeye, çözüm odaklı siyaset ve hizmet anlayışına devam edeceklerini söyledi. "Vatandaşlarımızın derdi bizim derdimizdir" diyen Başkan Köse, bize iletilen sorun ve taleplerin, bizim tespit ettiğimiz ihtiyaçların çözümü noktasında gerekli aksiyonları hızlıca almanın gayreti içerisinde olduklarını vurguladı.

Havza'da yaşayan 7 yaşındaki Ömer Halis Şen'in araba ihtiyacını karşılamak için hemen harekete geçtiklerini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Ömer Halis evladımız, milletimizin darbecilere karşı kahramanca destan yazdığı 15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra dünyaya gelmiş. Ailesi de evlatlarına 15 Temmuz gecesi darbecilere kahramanca karşı koyan Şehidimiz Ömer Halis Demir'in adını vermiş. Çok duygulandık. Ömer Halis evladımız aracına kavuşunca çok mutlu oldu. Ailesi de bu mutluluğu yaşadı. Önümüzdeki yıl ameliyatının gerçekleşme durumu bulunduğunu ailesinden öğrendik. Ameliyat süreci boyunca gereken desteği kendilerine sağlayacağız" dedi.

Haber: Seyhan GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.