Vizyon Kuyumcu

AK Parti’de 6 İl Başkanı Görevden Alınacak

Siyaset 24.06.2024 - 20:18, Güncelleme: 24.06.2024 - 20:18
 

AK Parti’de 6 İl Başkanı Görevden Alınacak

AK Parti’de teşkilatlarda yapılması beklenen değişikliğin bugün yapılan MYK sonrası başlayacağı konuşuluyor. Görevden alınacak il Başkanları arasında Samsun’un da olup olmadığı merak konusu.

AK Parti’de yerel seçim sonrası teşkilatlarda değişikliğe gideceği kulislerde dolaşırken, Kurban Bayramı Sonrası 6 il ile görevden almaların başlanacağı konuşuluyor. Bugün gerçekleştirilen MYK sonrası ise düğmeye basılacağı ifade edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı gerçekleştirildi. Birçok başlığın MYK’de gündeme gelmesi beklenirken, AK Parti’de bazı il başkanlarının görevden alınıp yeni il başkanlarının atanması bekleniyor. 6 İLDE DEĞİŞİM BEKLENİYOR Erdoğan’ın temmuz ayı programlarının yoğun olması nedeniyle AK Parti Genel Merkezi’nde bu haftanın hareketli geçeceği belirtiliyor. Elips Haber’den Muhammed Vefa’nın haberine göre, Doğu ve Karadeniz illeri başta olmak üzere Akdeniz bölgesinde bulunan 6 ilde il başkanlarının görevden alınacağı konuşuluyor. Seçimin kaybedildiği büyükşehir ve illerde ise AK Parti’nin özel çalışma yürüttüğü, söz konusu illerde gerginlik olmadan bir değişim planladığı ifade ediliyor. İSTANBUL İL BAŞKANI GENEL MERKEZ’E ÇEKİLİYOR Önümüzdeki günlerde Ankara ve İstanbul il başkanları için de çalışma başlatılacağı konuşulurken, Erdoğan’ın süreci yavaş yürütmek istediği de aktarılıyor. İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin Genel Merkez’e çekileceği ifade ediliyor.
AK Parti’de teşkilatlarda yapılması beklenen değişikliğin bugün yapılan MYK sonrası başlayacağı konuşuluyor. Görevden alınacak il Başkanları arasında Samsun’un da olup olmadığı merak konusu.

AK Parti’de yerel seçim sonrası teşkilatlarda değişikliğe gideceği kulislerde dolaşırken, Kurban Bayramı Sonrası 6 il ile görevden almaların başlanacağı konuşuluyor. Bugün gerçekleştirilen MYK sonrası ise düğmeye basılacağı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı gerçekleştirildi. Birçok başlığın MYK’de gündeme gelmesi beklenirken, AK Parti’de bazı il başkanlarının görevden alınıp yeni il başkanlarının atanması bekleniyor.

6 İLDE DEĞİŞİM BEKLENİYOR
Erdoğan’ın temmuz ayı programlarının yoğun olması nedeniyle AK Parti Genel Merkezi’nde bu haftanın hareketli geçeceği belirtiliyor. Elips Haber’den Muhammed Vefa’nın haberine göre, Doğu ve Karadeniz illeri başta olmak üzere Akdeniz bölgesinde bulunan 6 ilde il başkanlarının görevden alınacağı konuşuluyor. Seçimin kaybedildiği büyükşehir ve illerde ise AK Parti’nin özel çalışma yürüttüğü, söz konusu illerde gerginlik olmadan bir değişim planladığı ifade ediliyor.

İSTANBUL İL BAŞKANI GENEL MERKEZ’E ÇEKİLİYOR
Önümüzdeki günlerde Ankara ve İstanbul il başkanları için de çalışma başlatılacağı konuşulurken, Erdoğan’ın süreci yavaş yürütmek istediği de aktarılıyor. İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin Genel Merkez’e çekileceği ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.