Vizyon Kuyumcu

Ali Rıza Yıldırım Zam İsteyen İşçileri Azarladı

Gündem 12.07.2024 - 11:31, Güncelleme: 12.07.2024 - 11:31
 

Ali Rıza Yıldırım Zam İsteyen İşçileri Azarladı

Yıldırım Grup’a bağlı Elazığ'da bulunan Eti Krom işletmesinde işçilerin taleplerini dinlemek için bir araya gelen Ali Rıza Yıldırım, işçileri azarladı.

Elazığ'da Yıldırım Grup bünyesinde hizmet veren Eti Krom'un işçilerinin talepleri dinlemek üzere gelen Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldırım, zam isteyen işçileri adeta azarlarken Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık’ı da hedef aldı. Yıldırım "Yarın herkesi kapının önüne koyarım. İş sizin işiniz. Cevap verme bana. Ben sana söz hakkı verince konuşacaksın" şeklinde konuştu. Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bulunan Eti Krom Yıldırım A.Ş’ye ait maden ocaklarında çalışan işçiler, çeşitli haklar talep ederek isteklerinin yerine getirilmesi için yönetime süre tanımasının ardından eylem başlattı. 300’ü aşkın işçinin eylemi 11inci gününe girdi. Çalışma şartlarının düzeltilmesi ve ücretlerine zam yapılmasını isteyen işçiler, isteklerinin yerine getirilinceye kadar eylemlerine devam edeceklerini vurguladı. İşçilere birçok platformdan destek gelirken Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eti Krom Yıldırım A.Ş sahibi Ali Rıza Yıldırım, işçilerle bir araya geldi. Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık'ı hedef göstererek, "Eti Krom ailesi 1463 kişi. Şuanda azınlık. İş hakkı fes. Bu kadar basit. Bunların hepsinin yerine adam alabiliriz. Çünkü çoğunluk devam ediyor. Bunlar devam etmeyenler, örgütlenme olmuş. Örgütünde başı belediye başkanı. Bu şirketin başkanı kim. Belediye başkanı neden benim sahama girip, size hocalık ve imamlık yapıyor. Bana tarih anlatma. Sen yoktun ben burayı devletten sıfır aldım. Yarın da herkesi kapının önüne koyarım. Burası kapanır" ifadelerini kullandı. Ali Rıza Yıldırım’ın konuşmasını videoya çeken işçiler sosyal medyada paylaşarak gündem olmasını sağladı. Birçok sosyal medya hesabında paylaşılan konuşmalar tepki çekti.   BU NASIL BİR ÜSLUP?Yıldırımlar Holding yönetim kurulu başkanı Ali Rıza Yıldırım’ın zam talep eden işçilerle konuşmasına bakar mısınız? pic.twitter.com/kPEoiojrdh— medyablok (@medyablok) July 12, 2024
Yıldırım Grup’a bağlı Elazığ'da bulunan Eti Krom işletmesinde işçilerin taleplerini dinlemek için bir araya gelen Ali Rıza Yıldırım, işçileri azarladı.

Elazığ'da Yıldırım Grup bünyesinde hizmet veren Eti Krom'un işçilerinin talepleri dinlemek üzere gelen Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Yıldırım, zam isteyen işçileri adeta azarlarken Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık’ı da hedef aldı. Yıldırım "Yarın herkesi kapının önüne koyarım. İş sizin işiniz. Cevap verme bana. Ben sana söz hakkı verince konuşacaksın" şeklinde konuştu.

Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bulunan Eti Krom Yıldırım A.Ş’ye ait maden ocaklarında çalışan işçiler, çeşitli haklar talep ederek isteklerinin yerine getirilmesi için yönetime süre tanımasının ardından eylem başlattı. 300’ü aşkın işçinin eylemi 11inci gününe girdi. Çalışma şartlarının düzeltilmesi ve ücretlerine zam yapılmasını isteyen işçiler, isteklerinin yerine getirilinceye kadar eylemlerine devam edeceklerini vurguladı. İşçilere birçok platformdan destek gelirken Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eti Krom Yıldırım A.Ş sahibi Ali Rıza Yıldırım, işçilerle bir araya geldi.

Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık'ı hedef göstererek, " Eti Krom ailesi 1463 kişi. Şuanda azınlık. İş hakkı fes. Bu kadar basit. Bunların hepsinin yerine adam alabiliriz. Çünkü çoğunluk devam ediyor. Bunlar devam etmeyenler, örgütlenme olmuş. Örgütünde başı belediye başkanı. Bu şirketin başkanı kim. Belediye başkanı neden benim sahama girip, size hocalık ve imamlık yapıyor. Bana tarih anlatma. Sen yoktun ben burayı devletten sıfır aldım. Yarın da herkesi kapının önüne koyarım. Burası kapanır" ifadelerini kullandı.

Ali Rıza Yıldırım’ın konuşmasını videoya çeken işçiler sosyal medyada paylaşarak gündem olmasını sağladı. Birçok sosyal medya hesabında paylaşılan konuşmalar tepki çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.