Vizyon Kuyumcu

Asimile Edilemeyenler

Gündem 27.09.2024 - 00:56, Güncelleme: 27.09.2024 - 00:56
 

Asimile Edilemeyenler

Milli Görüş camiası içinde az veya çok bulunup da Merhum Necmettin Erbakan Hoca ile siyaset yapan herkes; kalpten olmasa bile şeklen "Milli Görüşün iktidar olması için gücünün sonuna kadar çalışacağına dair mutlaka yemin etmiştir.

Şimdi her hangi bir nedenle yemini bozarak Milli Görüş hareketinin tam karşısında saf tutanlar; her türlü fitne ve zulme rağmen inandığı çizgisinden taviz vermeyenlerin onurlu duruşlarından rahatsız oluyorlar. Milli Görüş çizgisini terk edenlerin bulundukları bir ortamda birisi çıkıp hiçbir art niyeti olmadan ilkelerden, doğruluktan, dürüstlükten, siyasi istikrar ve ahlâki değerlerden söz etse, çizgi kayması yaşayanlar bunu kendilerine hakaret kabul ediyorlar. Muhterem arkadaşlar sizin ayaklarınız kaydı ve sağa sola savruldunuz ve kişilik zaafı yaşadınız diye;  * Milli Görüş çizgisinden taviz vermeyenler kendi ahlâki ve evrensel değerlerinden söz etmeyecekler mi?  * Siyasi kimliğiniz her türlü yolsuzluk, adam kayırma ve benzeri şeylerle anılır oldu diye Hâkk'tan, adaletten ve dürüstlükten söz edilmeyecek mi?  * Sizler yemininizi bozdunuz diye sözüne sadık kalanlar, sadakat, vefa ve istikamet kavramlarını kullanmayacaklar mı?  * Sizler yasal düzenlemeler ile Allah'ın (c.c.) hükümlerini ters çevirdiniz diye; samimi Müslümanlar bunun yanlış olduğunu söylemeyecekler ve sizi ikaz etmeyecekler mi?  * Sizler rahatsız olacaksınız diye Milli Görüş camiasının bu zulme alkış mı tutmasını mı bekliyorsunuz?  * Sizler batılılara ve batı kültürüne uyum sağladınız diye, toplumun tamamının Sizler gibi asimile olmasını mı bekliyorsunuz? Arkadaşlar bırakın hiç olmazsa herkesin kendisini tarif etme ve tanımlama özgürlüğü olsun! Allah'ın (c.c.), kendisini Müslüman olarak tanımlayan herkesi Yahudi ve Hıristiyanlar gibi olmak ve onlara benzemekten koruması dua ve dileklerimle. 
Milli Görüş camiası içinde az veya çok bulunup da Merhum Necmettin Erbakan Hoca ile siyaset yapan herkes; kalpten olmasa bile şeklen "Milli Görüşün iktidar olması için gücünün sonuna kadar çalışacağına dair mutlaka yemin etmiştir.

Şimdi her hangi bir nedenle yemini bozarak Milli Görüş hareketinin tam karşısında saf tutanlar; her türlü fitne ve zulme rağmen inandığı çizgisinden taviz vermeyenlerin onurlu duruşlarından rahatsız oluyorlar.

Milli Görüş çizgisini terk edenlerin bulundukları bir ortamda birisi çıkıp hiçbir art niyeti olmadan ilkelerden, doğruluktan, dürüstlükten, siyasi istikrar ve ahlâki değerlerden söz etse, çizgi kayması yaşayanlar bunu kendilerine hakaret kabul ediyorlar.

Muhterem arkadaşlar sizin ayaklarınız kaydı ve sağa sola savruldunuz ve kişilik zaafı yaşadınız diye;

 * Milli Görüş çizgisinden taviz vermeyenler kendi ahlâki ve evrensel değerlerinden söz etmeyecekler mi?

 * Siyasi kimliğiniz her türlü yolsuzluk, adam kayırma ve benzeri şeylerle anılır oldu diye Hâkk'tan, adaletten ve dürüstlükten söz edilmeyecek mi?

 * Sizler yemininizi bozdunuz diye sözüne sadık kalanlar, sadakat, vefa ve istikamet kavramlarını kullanmayacaklar mı?

 * Sizler yasal düzenlemeler ile Allah'ın (c.c.) hükümlerini ters çevirdiniz diye; samimi Müslümanlar bunun yanlış olduğunu söylemeyecekler ve sizi ikaz etmeyecekler mi?

 * Sizler rahatsız olacaksınız diye Milli Görüş camiasının bu zulme alkış mı tutmasını mı bekliyorsunuz?

 * Sizler batılılara ve batı kültürüne uyum sağladınız diye, toplumun tamamının Sizler gibi asimile olmasını mı bekliyorsunuz?

Arkadaşlar bırakın hiç olmazsa herkesin kendisini tarif etme ve tanımlama özgürlüğü olsun!

Allah'ın (c.c.), kendisini Müslüman olarak tanımlayan herkesi Yahudi ve Hıristiyanlar gibi olmak ve onlara benzemekten koruması dua ve dileklerimle. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.