Vizyon Kuyumcu

ASRİAD Samsun'dan 55 Kombine Desteği

Spor 11.10.2024 - 09:51, Güncelleme: 11.10.2024 - 09:51
 

ASRİAD Samsun'dan 55 Kombine Desteği

Süper Lig'e tarihi başlangıç yapan Samsunspor'un başarı dolu yolculuğuna ilk destek ASRİAD'dan geldi. Samsunlu iş insanları 55 kombine desteği sağladı. Kombineler taraftarlara dağıtılacak.

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Samsun Şubesi yönetimi, şehrin markası Samsunspor'a kombine desteği sağladı. ASRİAD, Süper Lig'e tarihi başlangıç yapan ve 18 puanla ligde 2. sırada bulunan Kırmızı-Beyazlı kulübe 55 kombine bilet alarak desteğini gösterdi. "Birlikte Başarı Dolu Günlere" mottosuyla Süper Lig'deki muhteşem yürüyüşe destek çıkan ASRİAD Samsun Şubesi yönetimi, 55 kombine alımı yaparak, "Atatürklü armaya olan desteğimizi toplu kombine alımı ile sürdürüyoruz" denildi. ASRİAD Samsun Şubesi Başkanı Tuncay Bulut, "Takımımızın elde ettiği başarılı sonuçlarla ligde sergilediği performansa katkıda bulunmaktan ve iç saha maçlarında tribünü daha da doldurmak adına bu desteği vermekten büyük gurur duyuyoruz" dedi. ASRİAD'ın bünyesindeki Samsunlu iş insanlarının birlikteliğinin diğer iş dünyası temsilcilerine ve sivil toplum kuruluşlarına örnek olması bekleniyor. Haber: Sezer SEZER
Süper Lig'e tarihi başlangıç yapan Samsunspor'un başarı dolu yolculuğuna ilk destek ASRİAD'dan geldi. Samsunlu iş insanları 55 kombine desteği sağladı. Kombineler taraftarlara dağıtılacak.

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Samsun Şubesi yönetimi, şehrin markası Samsunspor'a kombine desteği sağladı. ASRİAD, Süper Lig'e tarihi başlangıç yapan ve 18 puanla ligde 2. sırada bulunan Kırmızı-Beyazlı kulübe 55 kombine bilet alarak desteğini gösterdi.

"Birlikte Başarı Dolu Günlere" mottosuyla Süper Lig'deki muhteşem yürüyüşe destek çıkan ASRİAD Samsun Şubesi yönetimi, 55 kombine alımı yaparak, "Atatürklü armaya olan desteğimizi toplu kombine alımı ile sürdürüyoruz" denildi.

ASRİAD Samsun Şubesi Başkanı Tuncay Bulut, "Takımımızın elde ettiği başarılı sonuçlarla ligde sergilediği performansa katkıda bulunmaktan ve iç saha maçlarında tribünü daha da doldurmak adına bu desteği vermekten büyük gurur duyuyoruz" dedi.

ASRİAD'ın bünyesindeki Samsunlu iş insanlarının birlikteliğinin diğer iş dünyası temsilcilerine ve sivil toplum kuruluşlarına örnek olması bekleniyor.

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.