Vizyon Kuyumcu

Atakum Belediyesi Kentteki Park, Piknik Ve Yaşam Alanlarını Adım Adım Güzelleştiriyor

Samsun 16.08.2024 - 23:23, Güncelleme: 16.08.2024 - 23:23
 

Atakum Belediyesi Kentteki Park, Piknik Ve Yaşam Alanlarını Adım Adım Güzelleştiriyor

Yaz aylarında rutin çalışmalarını artıran Atakum Belediyesi kentteki park, piknik ve yaşam alanlarını adım adım güzelleştiriyor. Başkan Türkel, çalışmalar hakkında “Atakum’a nefes aldıran yeni parklar ve yaşam alanları hizmete sunmak için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in öncülüğünde kentin park, piknik, çocuk oyun ve yaşam alanlarında yürütülen düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz çalışmaları kapsamında rutin kontrollerini artırdı. Ekipler Atakum’un park, bahçe, piknik ve yaşam alanlarının yanı sıra yol kenarları ile refüjlerde yoğun bir çalışma yürütüyor. Yabani ot temizliği, budama ve park teçhizatlarının bakımı özenle yapılarak kent, estetik bir görünüme kavuşturuluyor. Ailelerin yaz aylarında, sıkça zaman geçirdiği parklar, bakım ve onarım çalışmalarıyla daha konforlu hale getiriliyor.  KENTE NEFES ALDIRAN ALANLAR Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel kentin birçok noktasında yürütülen çalışmalar hakkında “Atakum’un doğal güzelliklerinin yer aldığı yaşam alanları ve parklar vatandaşlarımızın buluşma noktası. Nefes alacağı önemli yerler. Peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarıyla vatandaşlarımıza daha konforlu yaşam alanları sunmayı, yeşilin, doğanın içerisinde kaliteli vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Ekiplerimiz, kentimizin merkez ve kırsal mahallelerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Atakum’un yeşili, temiz havası ve doğal güzelliklerinin yer aldığı kentimize nefes aldıran yeni parklar, yaşam alanları ve çocuklarımızın rahatça oyun oynadığı merkezler hizmete sunmak için el birliğiyle çalışacağız” diye konuştu.      
Yaz aylarında rutin çalışmalarını artıran Atakum Belediyesi kentteki park, piknik ve yaşam alanlarını adım adım güzelleştiriyor. Başkan Türkel, çalışmalar hakkında “Atakum’a nefes aldıran yeni parklar ve yaşam alanları hizmete sunmak için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in öncülüğünde kentin park, piknik, çocuk oyun ve yaşam alanlarında yürütülen düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz çalışmaları kapsamında rutin kontrollerini artırdı.

Ekipler Atakum’un park, bahçe, piknik ve yaşam alanlarının yanı sıra yol kenarları ile refüjlerde yoğun bir çalışma yürütüyor. Yabani ot temizliği, budama ve park teçhizatlarının bakımı özenle yapılarak kent, estetik bir görünüme kavuşturuluyor. Ailelerin yaz aylarında, sıkça zaman geçirdiği parklar, bakım ve onarım çalışmalarıyla daha konforlu hale getiriliyor. 

KENTE NEFES ALDIRAN ALANLAR
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel kentin birçok noktasında yürütülen çalışmalar hakkında “Atakum’un doğal güzelliklerinin yer aldığı yaşam alanları ve parklar vatandaşlarımızın buluşma noktası. Nefes alacağı önemli yerler. Peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarıyla vatandaşlarımıza daha konforlu yaşam alanları sunmayı, yeşilin, doğanın içerisinde kaliteli vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Ekiplerimiz, kentimizin merkez ve kırsal mahallelerinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Atakum’un yeşili, temiz havası ve doğal güzelliklerinin yer aldığı kentimize nefes aldıran yeni parklar, yaşam alanları ve çocuklarımızın rahatça oyun oynadığı merkezler hizmete sunmak için el birliğiyle çalışacağız” diye konuştu.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.