Vizyon Kuyumcu

Atakum Belediyespor Boccia Takımı Şampiyonaya Hazırlanıyor

Spor 26.07.2024 - 16:50, Güncelleme: 26.07.2024 - 16:50
 

Atakum Belediyespor Boccia Takımı Şampiyonaya Hazırlanıyor

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, 8-13 Ağustos 2024 tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenecek olan Boccia Türkiye Şampiyonası’na hazırlanan Atakum Belediyespor boccia takımı ziyaret etti.

Atakum Engelsiz Yaşam ve Kültür Merkezi'nde yapılan antrenmanı ziyaret eden İl Müdürü Feyzullah Dereci, sporcularla sohbet ederek şampiyonada başarılar diledi. İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, engelli boccia sporcularıyla maç yapmayı da ihmal etmedi. HEDEFLERİ DERECELERLE DÖNMEK Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Antrenör Gamze Ekinci Bostan, “Takımımız 11 sporcu, 11 asistan ekip 26 kişiden oluşuyor. Samsunda ki bütün Boccia sporcuları tek bir kulüp altında toplandı. Şehrimizi temsil etmeye, başarılarla dönmeye niyetliyiz” dedi. Ekinci, boccia sporunda ağır engeli olan sporcuların asistanlarına verdiği direktiflerle oyunda yer alabildiklerini belirtti. İl Müdürü Feyzullah Dereci, sporcuların geriye başarılarla döneceklerine inandıklarını söyledi. Haber: Güngör GÖÇMEZ
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, 8-13 Ağustos 2024 tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenecek olan Boccia Türkiye Şampiyonası’na hazırlanan Atakum Belediyespor boccia takımı ziyaret etti.

Atakum Engelsiz Yaşam ve Kültür Merkezi'nde yapılan antrenmanı ziyaret eden İl Müdürü Feyzullah Dereci, sporcularla sohbet ederek şampiyonada başarılar diledi. İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, engelli boccia sporcularıyla maç yapmayı da ihmal etmedi.

HEDEFLERİ DERECELERLE DÖNMEK
Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Antrenör Gamze Ekinci Bostan, “Takımımız 11 sporcu, 11 asistan ekip 26 kişiden oluşuyor. Samsunda ki bütün Boccia sporcuları tek bir kulüp altında toplandı. Şehrimizi temsil etmeye, başarılarla dönmeye niyetliyiz” dedi. Ekinci, boccia sporunda ağır engeli olan sporcuların asistanlarına verdiği direktiflerle oyunda yer alabildiklerini belirtti. İl Müdürü Feyzullah Dereci, sporcuların geriye başarılarla döneceklerine inandıklarını söyledi.

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.