Vizyon Kuyumcu

Atakum'da Sahte Fatura İle Sel Vurgunu mu Yapıldı?

Samsun 12.09.2023 - 01:04, Güncelleme: 12.09.2023 - 11:18
 

Atakum'da Sahte Fatura İle Sel Vurgunu mu Yapıldı?

Samsun’da yaşanan sel felaketlerinden dolayı Atakum Belediyesi’nin sahte faturalar ile sel vurgunu yaptığı iddiaları AK Parti Belediye Meclis Üyesi Süleyman Sezen tarafından Meclis gündemine taşındı.

Samsun'da bu yıl Haziran ve Temmuz aylarında yaşanan sel nedeniyle Atakum Belediyesi'nin sahte fatura ile sel vurgunu yaptığını AK Parti Belediye Meclis Üyesi Süleyman Sezen Ağustos ayındaki Meclis Toplantısı'nda dile getirmişlerdi. Geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketin ardından yine aynı şark kurnazlığına başvurulup başvurulmayacağı merakla izleniyor.   ZARAR ABARTILDI MI? Atakum Belediyesi'nde Ağustos ayında yapılan Belediye Meclis Toplantısı'nda Haziran ve Temmuz aylarında yaşanan sel felaketinin ardından belediye şirketinin bütçesinin yaşanan zarar nedeniyle 5 milyon artırılması istenmişti. Bütçe artışı isteyen Cemil Deveci'nin talebi üzerine AK Parti Meclis Üyesi Süleyman Sezen söz alarak sel felaketi bahane edilerek belediyeye afaki rakamlarla faturalar kesildiği verdiği örneklerle ortaya koymuştu.   Ağustos ayında yapılan Meclis Toplantısı'nda Haziran ve Temmuz aylarında yaşanan sel felaketinde zararın şişirildiğinin Sezen tarafından ortaya serilmesi üzerine gözler 3 Eylül günü Samsun'da yaşanan sel felaketiyle Atakum Belediyesine çevrilmesine neden oldu. Belediyenin son yaşanan sel felaketinin ardından Süleyman Sezen'in daha önce de öne sürdüğü gibi yine sahte faturalarla zararın abartılıp abartılmayacağı merakla izleniyor.   Haber: Berat GONCA   AK Parti'li Süleyman Sezen'in Zararın abartıldığını öne sürdüğü meclis konuşması:  
Samsun’da yaşanan sel felaketlerinden dolayı Atakum Belediyesi’nin sahte faturalar ile sel vurgunu yaptığı iddiaları AK Parti Belediye Meclis Üyesi Süleyman Sezen tarafından Meclis gündemine taşındı.

Samsun'da bu yıl Haziran ve Temmuz aylarında yaşanan sel nedeniyle Atakum Belediyesi'nin sahte fatura ile sel vurgunu yaptığını AK Parti Belediye Meclis Üyesi Süleyman Sezen Ağustos ayındaki Meclis Toplantısı'nda dile getirmişlerdi. Geçtiğimiz hafta yaşanan sel felaketin ardından yine aynı şark kurnazlığına başvurulup başvurulmayacağı merakla izleniyor.

 

ZARAR ABARTILDI MI?
Atakum Belediyesi'nde Ağustos ayında yapılan Belediye Meclis Toplantısı'nda Haziran ve Temmuz aylarında yaşanan sel felaketinin ardından belediye şirketinin bütçesinin yaşanan zarar nedeniyle 5 milyon artırılması istenmişti. Bütçe artışı isteyen Cemil Deveci'nin talebi üzerine AK Parti Meclis Üyesi Süleyman Sezen söz alarak sel felaketi bahane edilerek belediyeye afaki rakamlarla faturalar kesildiği verdiği örneklerle ortaya koymuştu.

 

Ağustos ayında yapılan Meclis Toplantısı'nda Haziran ve Temmuz aylarında yaşanan sel felaketinde zararın şişirildiğinin Sezen tarafından ortaya serilmesi üzerine gözler 3 Eylül günü Samsun'da yaşanan sel felaketiyle Atakum Belediyesine çevrilmesine neden oldu. Belediyenin son yaşanan sel felaketinin ardından Süleyman Sezen'in daha önce de öne sürdüğü gibi yine sahte faturalarla zararın abartılıp abartılmayacağı merakla izleniyor.

 

Haber: Berat GONCA

 

AK Parti'li Süleyman Sezen'in Zararın abartıldığını öne sürdüğü meclis konuşması:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.