Vizyon Kuyumcu

Başkan Kılıç, Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Samsun 19.10.2024 - 23:05, Güncelleme: 19.10.2024 - 23:05
 

Başkan Kılıç, Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle mahalle muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Bafra Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; ¨19 Ekim 2015 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Genelgesiyle ilan edilen Muhtarlar Günü devlet yönetiminde önemli bir yeri olan çok eski bir müessesedir. Muhtarlarımız mahallelerimize hizmetin en hızlı şekilde ulaştırılmasında önemli bir sorumluluk taşımaktadır. Devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır. Çok geniş bir yelpazede vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin birinci dereceden muhatabı olan muhtarlarımız, mahallelerimizin sorunlarının giderilmesi noktasında her daim destekçimizdir. Bu noktada devletimizin taşradaki yapı taşı olan muhtarlarımız ilçemizi geleceğe taşırken daimi yol arkadaşımızdır¨ dedi. Başkan Kılıç, ¨Bafra’mız Türkiye’nin en önemli ovalarından biridir. Altınovamız’da 118 kırsal, 21 merkez  mahallemiz bulunuyor. Geniş bir coğrafyaya hitap ediyoruz. Her bir köyümüzün kendi içinde belki 7-8 tane mahallesi bulunuyor. Bu noktada vatandaşlarımız ile bizler arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımız ile dün olduğu gibi bundan sonra da istişare içerisinde olmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz 6 yıllık süreç içerisinde mahallelerimizde çalınmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmadık. Mahallelerimiz ve hemşehrilerimiz için yapılması gereken ne varsa birlikte yaptık yine yapmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerim ile bugün burada bizleri yalnız bırakmayan siz değerli muhtarlarımıza gönülden teşekkür ediyor; her birinizin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum¨ diyerek sözlerini sonlandırdı. Programda konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dikencik Mahalle Muhtarı Erol Andiç ise; ¨19 Ekim 1829 tarihinde 2. Mahmut tarafından yayınlanan bir fermanla kurulan muhtarlık müessesesi 195 yıldır bu topraklarda varlığını sürdürmektedir. Bu müessese ender kurumlardan biridir. Muhtarlar  demokrasinin temel taşıdır. Bu günü bizlere armağan eden başta Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve Gazi Meclisimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün bizleri burada buluşturan Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a ve Bafra Belediyesi’ne teşekkür ediyor; tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum¨ dedi. Düzenlenen programa; Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Emin Usta, BBP İlçe Başkanı Aslan Koparan, Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Andiç, Meclis Üyeleri kırsal ve merkez mahalle muhtarları katılım sağladı.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle mahalle muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Bafra Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda günün anlam ve önemine binaen konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; ¨19 Ekim 2015 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Genelgesiyle ilan edilen Muhtarlar Günü devlet yönetiminde önemli bir yeri olan çok eski bir müessesedir. Muhtarlarımız mahallelerimize hizmetin en hızlı şekilde ulaştırılmasında önemli bir sorumluluk taşımaktadır. Devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır. Çok geniş bir yelpazede vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin birinci dereceden muhatabı olan muhtarlarımız, mahallelerimizin sorunlarının giderilmesi noktasında her daim destekçimizdir. Bu noktada devletimizin taşradaki yapı taşı olan muhtarlarımız ilçemizi geleceğe taşırken daimi yol arkadaşımızdır¨ dedi.

Başkan Kılıç, ¨Bafra’mız Türkiye’nin en önemli ovalarından biridir. Altınovamız’da 118 kırsal, 21 merkez  mahallemiz bulunuyor. Geniş bir coğrafyaya hitap ediyoruz. Her bir köyümüzün kendi içinde belki 7-8 tane mahallesi bulunuyor. Bu noktada vatandaşlarımız ile bizler arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımız ile dün olduğu gibi bundan sonra da istişare içerisinde olmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz 6 yıllık süreç içerisinde mahallelerimizde çalınmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmadık. Mahallelerimiz ve hemşehrilerimiz için yapılması gereken ne varsa birlikte yaptık yine yapmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerim ile bugün burada bizleri yalnız bırakmayan siz değerli muhtarlarımıza gönülden teşekkür ediyor; her birinizin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum¨ diyerek sözlerini sonlandırdı.

Programda konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dikencik Mahalle Muhtarı Erol Andiç ise; ¨19 Ekim 1829 tarihinde 2. Mahmut tarafından yayınlanan bir fermanla kurulan muhtarlık müessesesi 195 yıldır bu topraklarda varlığını sürdürmektedir. Bu müessese ender kurumlardan biridir. Muhtarlar  demokrasinin temel taşıdır. Bu günü bizlere armağan eden başta Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve Gazi Meclisimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün bizleri burada buluşturan Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a ve Bafra Belediyesi’ne teşekkür ediyor; tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum¨ dedi.

Düzenlenen programa; Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Emin Usta, BBP İlçe Başkanı Aslan Koparan, Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Andiç, Meclis Üyeleri kırsal ve merkez mahalle muhtarları katılım sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.