Vizyon Kuyumcu

Betül ve Olcay Çifti Dünya Evine Girdi

Magazin 14.04.2024 - 23:42, Güncelleme: 14.04.2024 - 23:42
 

Betül ve Olcay Çifti Dünya Evine Girdi

Betül Köse ve Olcay Polat Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde başlayan birlikteliklerine Samsun’da attıkları imza ile dünya evine girdiler.

AK Parti Samsun eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Köse ve İşadamı Bayram Köse’nin kızı Betül Köse, Askeriyeden emekli Mehmet Polat ve ev hanımı Songül Polat’ın oğlu Olcay Polat Samsun’da düzenlenen tören ile dünya evine girdiler. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasi Bilimler Kamu Yönetimi Bölümünde eğitim görürken tanışan genç çift bir süre sonra hayatlarını birleştirme kararı aldı. Mezuniyet sonrası Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde göreve başlayan Olcay Polat daha sonra Betül Köse’ye evlilik teklifi yaptı. Ankara’da başlayan birliktelik sonrası mutlu çift Samsun’da düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdiler. Polat çiftini mutlu gününde sevenleri ve yakınları yalnız bırakmazken, törene AK Parti Samsun İl Yönetiminde geçmişte görev almış, Mahir Kayaoğlu, Ali İhsan Çelebi, Hüseyin Cerrahoğlu, Yasemin Altuncu, Özlem şen, Ali Talakoğlu, Mehtap Ayar ve Esma Atasoy’da katıldı.  
Betül Köse ve Olcay Polat Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde başlayan birlikteliklerine Samsun’da attıkları imza ile dünya evine girdiler.

AK Parti Samsun eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Köse ve İşadamı Bayram Köse’nin kızı Betül Köse, Askeriyeden emekli Mehmet Polat ve ev hanımı Songül Polat’ın oğlu Olcay Polat Samsun’da düzenlenen tören ile dünya evine girdiler.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasi Bilimler Kamu Yönetimi Bölümünde eğitim görürken tanışan genç çift bir süre sonra hayatlarını birleştirme kararı aldı. Mezuniyet sonrası Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde göreve başlayan Olcay Polat daha sonra Betül Köse’ye evlilik teklifi yaptı. Ankara’da başlayan birliktelik sonrası mutlu çift Samsun’da düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdiler.

Polat çiftini mutlu gününde sevenleri ve yakınları yalnız bırakmazken, törene AK Parti Samsun İl Yönetiminde geçmişte görev almış, Mahir Kayaoğlu, Ali İhsan Çelebi, Hüseyin Cerrahoğlu, Yasemin Altuncu, Özlem şen, Ali Talakoğlu, Mehtap Ayar ve Esma Atasoy’da katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.