Vizyon Kuyumcu

Bu Nasıl Bir Tiynet?

Gündem 23.10.2023 - 00:23, Güncelleme: 23.10.2023 - 00:23
 

Bu Nasıl Bir Tiynet?

Milli Görüş çizgisinde siyasi itibar kazan ve daha sonra çizgi kayması yaşayanların terk ettikleri Milli Görüşe düşmanlıkları anlaşılabilir gibi değil. Kendisini Müslüman olarak tanımlayan her insanda en azından biraz olsun vefa duygusu olur.

Milli Görüş siyasetine reva görülen haksızlık ve zulme tahammül edemeyerek acze düşenlerin, çizgi sapması yaşadıktan sonra, itibar kazandıkları siyasi çizgiye bu defa aynı zulmü kendilerinin reva görmelerini anlayan varsa bize de anlatsın.   Milli Görüş çizgisini terk edip, Siyonizmin razı olduğu bir dünya görüşüne dönüşenlerden milli ve manevi değerlere hizmet zaten beklenmezdi ama, Milli Görüş hareketine düşmanlıklarını bir yerlere ispat etme gösterisi yarışına girmeleri de beklenen bir şey değildi   AKP, kurulduğu güne, Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisinin önünü kesebilmek için iftira dahil akla gelebilecek her şeyi yaptı. Seçimler sonunda Saadet Partisi ile Gelecek Partisi TBMM de SAADET gurubu kurdular. AKP kadrosu nasıl bir değişim yaşadıysa; Saadet gurubuna TBMM Genel Kurulunda yer vermemek için var olan kuralları bile ayaklar altına aldılar. Bu kadar düşmanlık şeytana bile şapka çıkartır.   Ama onlar kendilerini yırtıp parçalasalar da Allah (c.c.) nurunu tamamlayacaktır. Çünkü bu O'nun vaadidir.
Milli Görüş çizgisinde siyasi itibar kazan ve daha sonra çizgi kayması yaşayanların terk ettikleri Milli Görüşe düşmanlıkları anlaşılabilir gibi değil. Kendisini Müslüman olarak tanımlayan her insanda en azından biraz olsun vefa duygusu olur.

Milli Görüş siyasetine reva görülen haksızlık ve zulme tahammül edemeyerek acze düşenlerin, çizgi sapması yaşadıktan sonra, itibar kazandıkları siyasi çizgiye bu defa aynı zulmü kendilerinin reva görmelerini anlayan varsa bize de anlatsın.

 

Milli Görüş çizgisini terk edip, Siyonizmin razı olduğu bir dünya görüşüne dönüşenlerden milli ve manevi değerlere hizmet zaten beklenmezdi ama, Milli Görüş hareketine düşmanlıklarını bir yerlere ispat etme gösterisi yarışına girmeleri de beklenen bir şey değildi

 

AKP, kurulduğu güne, Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisinin önünü kesebilmek için iftira dahil akla gelebilecek her şeyi yaptı. Seçimler sonunda Saadet Partisi ile Gelecek Partisi TBMM de SAADET gurubu kurdular. AKP kadrosu nasıl bir değişim yaşadıysa; Saadet gurubuna TBMM Genel Kurulunda yer vermemek için var olan kuralları bile ayaklar altına aldılar. Bu kadar düşmanlık şeytana bile şapka çıkartır.

 

Ama onlar kendilerini yırtıp parçalasalar da Allah (c.c.) nurunu tamamlayacaktır. Çünkü bu O'nun vaadidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.