Vizyon Kuyumcu

Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda Satışlar Başladı

Samsun 05.06.2024 - 21:35, Güncelleme: 05.06.2024 - 21:35
 

Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda Satışlar Başladı

Karadeniz Bölgesi’nde örnek gösterilen ve veteriner hekimler gözetiminde satışların gerçekleştiği Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda satışlar başladı.

Esnaflar ve vatandaşlar için sunduğu imkanlar ve hijyenik ortamıyla dikkatleri üzerine çeken Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda, güvenlik ise hat safhada sağlanıyor. SIKI TEDBİRLER Vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir Kurban Bayramı dönemi geçirmeleri için çalışmaları hassasiyetle sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarımızda sağlık ve güvenlik tedbirlerini üst seviyede tutuyoruz. Kurbanlıkların pazar alanına girişinden satışına kadar olan tüm aşamalar, veteriner hekimlerimizin kontrolünde gerçekleşiyor. Burada büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar için ayrı alanlar oluşturduk.  Hemşehrilerimizin gönül rahatlığı içerisinde kurban ibadetini yerine getirmeleri adına tedbirlerimizi ve kontrollerimizi sıkı bir şekilde sürdürüyoruz” dedi. KÜPESİZ VE PASAPORTSUZ KURBANLIKLAR ALINMIYOR Küpesiz ve pasaportsuz hayvanların Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’na girişlerinin kabul edilmediğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, pazar alanın temizlik işlemlerini düzenli olarak gerçekleştirdiklerini ifade etti. Dereler Mahallesi’nde bulunan Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda kafeterya, mescit, tuvalet ve banyo alanları bulunuyor.
Karadeniz Bölgesi’nde örnek gösterilen ve veteriner hekimler gözetiminde satışların gerçekleştiği Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda satışlar başladı.

Esnaflar ve vatandaşlar için sunduğu imkanlar ve hijyenik ortamıyla dikkatleri üzerine çeken Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda, güvenlik ise hat safhada sağlanıyor.

SIKI TEDBİRLER
Vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir Kurban Bayramı dönemi geçirmeleri için çalışmaları hassasiyetle sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarımızda sağlık ve güvenlik tedbirlerini üst seviyede tutuyoruz. Kurbanlıkların pazar alanına girişinden satışına kadar olan tüm aşamalar, veteriner hekimlerimizin kontrolünde gerçekleşiyor. Burada büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar için ayrı alanlar oluşturduk.  Hemşehrilerimizin gönül rahatlığı içerisinde kurban ibadetini yerine getirmeleri adına tedbirlerimizi ve kontrollerimizi sıkı bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

KÜPESİZ VE PASAPORTSUZ KURBANLIKLAR ALINMIYOR
Küpesiz ve pasaportsuz hayvanların Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’na girişlerinin kabul edilmediğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, pazar alanın temizlik işlemlerini düzenli olarak gerçekleştirdiklerini ifade etti. Dereler Mahallesi’nde bulunan Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda kafeterya, mescit, tuvalet ve banyo alanları bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.