Vizyon Kuyumcu

Canik Belediyesi Güçlü Temizlik Filosuyla Sahada

Samsun 09.08.2024 - 23:05, Güncelleme: 09.08.2024 - 23:05
 

Canik Belediyesi Güçlü Temizlik Filosuyla Sahada

Canik Belediyesi, temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Canik Belediyesi, ilçede temizlik çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Caddeleri, sokakları ve ortak yaşam alanlarını titizlikle temizlemeye devam eden Canik Belediyesi, güçlü temizlik filosu ile ilçede daha profesyonel, hızlı ve güvenli bir şekilde hizmet sunuyor. TEMİZ ÇEVRE TEMİZ CANİK Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sakinleri için daha sağlıklı yaşam alanları oluşturmak adına aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Birçok fonksiyonu içerisinde barından temizlik araçlarıyla ilçede yıkama ve süpürme çalışmalarını büyük bir gayretle sürdüren ekipler, çöp konteyner yenileme, bakım ve onarım ile mıntıka temizliği çalışmalarına özveriyle devam ediyor. 
Canik Belediyesi, temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Canik Belediyesi, ilçede temizlik çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Caddeleri, sokakları ve ortak yaşam alanlarını titizlikle temizlemeye devam eden Canik Belediyesi, güçlü temizlik filosu ile ilçede daha profesyonel, hızlı ve güvenli bir şekilde hizmet sunuyor.

TEMİZ ÇEVRE TEMİZ CANİK
Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sakinleri için daha sağlıklı yaşam alanları oluşturmak adına aralıksız bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Birçok fonksiyonu içerisinde barından temizlik araçlarıyla ilçede yıkama ve süpürme çalışmalarını büyük bir gayretle sürdüren ekipler, çöp konteyner yenileme, bakım ve onarım ile mıntıka temizliği çalışmalarına özveriyle devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.