Vizyon Kuyumcu

CHP'nin İlkadım'da KA-DEF Flörtü

Siyaset 03.01.2024 - 01:08, Güncelleme: 03.01.2024 - 01:08
 

CHP'nin İlkadım'da KA-DEF Flörtü

CHP'nin Atakum ve İlkadım adaylarını bu günlerde açıklaması beklenirken, İlkadım Belediye Başkan adayı olarak Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Başkanı Bayram Erişgin ile flört ettiği ortaya çıktı.

Samsun'un en büyük nüfusuna sahip merkez ilçesi olan İlkadım Belediyesi tüm partilerin iştahını kabartıyor. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP ile İYİ Parti ittifak yapmış ve ittifak adayı Necattin Demirtaş İYİ Parti adayı olarak İlkadım Belediyesi’ni AK Parti'nin elinden almıştı. Kavaklı vatandaşların yoğun olarak yaşadıkları İlkadım İlçesinde seçim sonucuna da direk etkileri olduğu biliniyor. Yaklaşan yerel seçimlerde CHP ile İYİ Parti'nin son anda bir değişiklik olmaz ise, ittifaksız seçime girecekler. CHP İl Yönetimi'nin seçimlere ittifaksız girilme olasılığı çerçevesinde ilçede oylarıyla seçim sonucunu etkileme gücü olan Kavaklı vatandaşların oyunu toplamak için KA-DEF atağına hazırlandığı öğrenildi. Kavaklı vatandaşların kurduğu KA-DEF'in Başkanı Bayram Erişgin ile CHP'nin temasta olduğu ve yerel seçimlerde CHP'nin Erişgin'i İlkadım'dan aday göstermeye hazırlandığı ileri sürülüyor. CHP'nin Erişgin ile seçime katılması durumunda, İlkadım'daki CHP'nin kendi oyuna Kavaklı vatandaşların oyununda dahil edilmesi durumunda, CHP'nin seçimlerden zaferle ayrılma olasılığının yüksek olabileceğinin hesaplandığı öğrenildi. Haber: Sezer SEZER
CHP'nin Atakum ve İlkadım adaylarını bu günlerde açıklaması beklenirken, İlkadım Belediye Başkan adayı olarak Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF) Başkanı Bayram Erişgin ile flört ettiği ortaya çıktı.

Samsun'un en büyük nüfusuna sahip merkez ilçesi olan İlkadım Belediyesi tüm partilerin iştahını kabartıyor. 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP ile İYİ Parti ittifak yapmış ve ittifak adayı Necattin Demirtaş İYİ Parti adayı olarak İlkadım Belediyesi’ni AK Parti'nin elinden almıştı.

Kavaklı vatandaşların yoğun olarak yaşadıkları İlkadım İlçesinde seçim sonucuna da direk etkileri olduğu biliniyor. Yaklaşan yerel seçimlerde CHP ile İYİ Parti'nin son anda bir değişiklik olmaz ise, ittifaksız seçime girecekler. CHP İl Yönetimi'nin seçimlere ittifaksız girilme olasılığı çerçevesinde ilçede oylarıyla seçim sonucunu etkileme gücü olan Kavaklı vatandaşların oyunu toplamak için KA-DEF atağına hazırlandığı öğrenildi.

Kavaklı vatandaşların kurduğu KA-DEF'in Başkanı Bayram Erişgin ile CHP'nin temasta olduğu ve yerel seçimlerde CHP'nin Erişgin'i İlkadım'dan aday göstermeye hazırlandığı ileri sürülüyor. CHP'nin Erişgin ile seçime katılması durumunda, İlkadım'daki CHP'nin kendi oyuna Kavaklı vatandaşların oyununda dahil edilmesi durumunda, CHP'nin seçimlerden zaferle ayrılma olasılığının yüksek olabileceğinin hesaplandığı öğrenildi.

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.