Vizyon Kuyumcu

Cumhur İttifakı Terme’de Buluştu

Siyaset 19.11.2023 - 23:37, Güncelleme: 19.11.2023 - 23:37
 

Cumhur İttifakı Terme’de Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Terme ilçe Başkanlığı öncülüğünde MHP ve AK Parti teşkilatlarının bir araya geldiği istişare yemeği düzenlendi.

Terme Belediyesi Park Yaşam Alanı'nda düzenlenen programa Cumhur ittifakı ortağı Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, MHP’nin ilçe başkanları,  AK Parti İlçe Başkanı İsa Baş, Yeniden Refah Partisi Terme ilçe Başkanı Berat Çetin, belediye Meclis üyeleri, mahalle başkanları, Termeli iş insanları ve STK’lar istişare yemeği toplantısına katılım sağladılar.   Programda konuşan Belediye Başkanı Ali Kılıç Cumhur İttifakının Terme ilçesinde beraber ve uyum içerisinde çalıştığını, Terme’nin kalkınması için el birliği ile hareket ettiklerini söyledi.   MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ise “Terme'nin Cumhur İttifakı'nda önemli yere sahip olduğunu belirterek, tüm ilçelerimizde olduğu gibi Terme İlçemizde de İlçe başkanlığımız ve tüm teşkilatımız yaptıkları çalışma ile adeta örnek davranışlar sergiliyor” dedi.   MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya ise, “MHP 54 yıldır kurulduğu günden bugüne gittikçe büyümeye devam ediyor. Etmeye de devam edecektir. Bunun kanıtı bayrağımızdaki teşkilata mahsusa arma olan; iman, ahlak, adalet hilallerinin Osmanlı’da üç kıtaya hükmetmiş, halen edeceği teşkilatlarıyla ülkemizde varlığını sürdürmekteyiz. Cumhur ittifakı da bunun bugünkü kanıtıdır” diye konuştu.  
Milliyetçi Hareket Partisi Terme ilçe Başkanlığı öncülüğünde MHP ve AK Parti teşkilatlarının bir araya geldiği istişare yemeği düzenlendi.

Terme Belediyesi Park Yaşam Alanı'nda düzenlenen programa Cumhur ittifakı ortağı Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, MHP’nin ilçe başkanları,  AK Parti İlçe Başkanı İsa Baş, Yeniden Refah Partisi Terme ilçe Başkanı Berat Çetin, belediye Meclis üyeleri, mahalle başkanları, Termeli iş insanları ve STK’lar istişare yemeği toplantısına katılım sağladılar.

 

Programda konuşan Belediye Başkanı Ali Kılıç Cumhur İttifakının Terme ilçesinde beraber ve uyum içerisinde çalıştığını, Terme’nin kalkınması için el birliği ile hareket ettiklerini söyledi.

 

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ise “Terme'nin Cumhur İttifakı'nda önemli yere sahip olduğunu belirterek, tüm ilçelerimizde olduğu gibi Terme İlçemizde de İlçe başkanlığımız ve tüm teşkilatımız yaptıkları çalışma ile adeta örnek davranışlar sergiliyor” dedi.

 

MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya ise, “ MHP 54 yıldır kurulduğu günden bugüne gittikçe büyümeye devam ediyor. Etmeye de devam edecektir. Bunun kanıtı bayrağımızdaki teşkilata mahsusa arma olan; iman, ahlak, adalet hilallerinin Osmanlı’da üç kıtaya hükmetmiş, halen edeceği teşkilatlarıyla ülkemizde varlığını sürdürmekteyiz. Cumhur ittifakı da bunun bugünkü kanıtıdır” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.