Vizyon Kuyumcu

Eyüp Aydın’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Gündem 30.08.2024 - 01:08, Güncelleme: 30.08.2024 - 01:08
 

Eyüp Aydın’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Aydın, mesajında şunları kaydetti; "Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyetine olan inancının en büyük simgelerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, milletimizin azmi ve kararlılığıyla kazanılan bu zafer, tarihimizin dönüm noktalarından biri olmuştur. Bu zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin birlik ve beraberliğinin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık tutkusunun da bir ifadesidir. Bu önemli günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Madeni sanatkârlarımız olarak bizler de, bu şanlı zaferin mirasını gururla taşıyor ve ülkemiz için daima çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun." Eyüp Aydın, mesajını son olarak, Türk milletinin geçmişte olduğu gibi bugün de aynı inanç ve kararlılıkla yoluna devam ettiğini belirterek, birlik ve beraberlik içinde daha güzel yarınlara ulaşma temennisinde bulundu.
Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Samsun Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Eyüp Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Aydın, mesajında şunları kaydetti;

"Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyetine olan inancının en büyük simgelerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, milletimizin azmi ve kararlılığıyla kazanılan bu zafer, tarihimizin dönüm noktalarından biri olmuştur.

Bu zafer, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin birlik ve beraberliğinin, vatan sevgisinin ve bağımsızlık tutkusunun da bir ifadesidir. Bu önemli günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Madeni sanatkârlarımız olarak bizler de, bu şanlı zaferin mirasını gururla taşıyor ve ülkemiz için daima çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun."

Eyüp Aydın, mesajını son olarak, Türk milletinin geçmişte olduğu gibi bugün de aynı inanç ve kararlılıkla yoluna devam ettiğini belirterek, birlik ve beraberlik içinde daha güzel yarınlara ulaşma temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.