Vizyon Kuyumcu

Güpegündüz 'Zombi'ye Dönüştü

Asayiş 26.06.2024 - 18:30, Güncelleme: 26.06.2024 - 18:35
 

Güpegündüz 'Zombi'ye Dönüştü

Sosyal medyada yayılan videoda "zombi" olarak tanımlanan ve flakka etkisi altında olduğu iddia edilen bir kişi, trafiği altüst etti.

Antalya'nın Zeytinköy semtinde meydana gelen olayda flakka adlı uyuşturucunun etkisi altında olduğu iddia edilen şahıs adeta zombi gibi anayolda araçlara saldırdı. Vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedilen görüntülerde, kişinin yola fırlayıp araçlara çarptığı, sürücülere küfrettiği görülüyor. Görüntülerde, kişinin yüzünde kasılmalar ve gözlerinde donuk bir bakış olduğu da açıkça gözlemleniyor.  Zeytinköy’de bir kişi trafiği birbirine kattı! İşte o anlar… #Antalya pic.twitter.com/bdWpwXBpxu— Antalya Hakkinda (@AntalyaHakkinda) June 26, 2024 Sosyal medyada paylaşılan videolarda, bazı kullanıcılar kişinin "zombi" benzeri davranışlar sergilediğini ve flakka adlı sentetik uyuşturucunun etkisi altında olabileceğini öne sürdü. Flakka, kullanıcılarında halüsinasyonlar, paranoya, şiddet eğilimi ve aşırı uyarılma gibi tehlikeli etkilere neden olabilen son derece riskli bir madde olarak biliniyor.  
Sosyal medyada yayılan videoda "zombi" olarak tanımlanan ve flakka etkisi altında olduğu iddia edilen bir kişi, trafiği altüst etti.

Antalya'nın Zeytinköy semtinde meydana gelen olayda flakka adlı uyuşturucunun etkisi altında olduğu iddia edilen şahıs adeta zombi gibi anayolda araçlara saldırdı. Vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedilen görüntülerde, kişinin yola fırlayıp araçlara çarptığı, sürücülere küfrettiği görülüyor. Görüntülerde, kişinin yüzünde kasılmalar ve gözlerinde donuk bir bakış olduğu da açıkça gözlemleniyor.

 

Sosyal medyada paylaşılan videolarda, bazı kullanıcılar kişinin "zombi" benzeri davranışlar sergilediğini ve flakka adlı sentetik uyuşturucunun etkisi altında olabileceğini öne sürdü.

Flakka, kullanıcılarında halüsinasyonlar, paranoya, şiddet eğilimi ve aşırı uyarılma gibi tehlikeli etkilere neden olabilen son derece riskli bir madde olarak biliniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.