Vizyon Kuyumcu

Hamit Kılıç, ‘Birlikte Başarıyoruz’

Samsun 09.08.2023 - 22:30, Güncelleme: 09.08.2023 - 22:30
 

Hamit Kılıç, ‘Birlikte Başarıyoruz’

Bafra’ya son 50 yılın en büyük altyapı yatırımı olarak değerlendirilen ve Bafra Belediyesi desteği ile Samsun Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları devam ederken diğer taraftan merkez ve dış mahallelerde yürütülen yol çalışmaları yoğun şekilde sürüyor.

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önce belirlenen program dâhilinde devam eden çalışmalar kapsamında günümüz itibariyle Çalköy, Altınay ve Şirinköy Mahallelerinde beton yol çalışması tamamlandı. Sürmeli Mahallesinde Sathi Kaplama, Tepecik Mahallesinde Beton Yol, İkizpınar Mahallesi’ndeki Sathi Kaplama Yol Çalışmaları ise devam ediyor.   Şehir merkezinde ise Gazi Osman Paşa Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi Beton Kaldırım, Kilitli Parke Taşı Kaldırım ve Yol Çalışması sürdürülürken Kemalpaşa Mahallesi - Düzenli Sokak, Düzenli Geçidi, Yücel Sokakta Parke Taşı Yol Çalışması, Kemalpaşa Mahallesi ve Mevlana Mahallesi sınırında bulunan Bakırpınar Sokakta Beton Kaldırım çalışmaları yoğun bir tempo ile sürüyor.   İlçede yürütülen alt yapı çalışmalarını vatandaşların görüşlerini dikkate alarak yerinde inceleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Merkez mahallerimizin yanında dış mahallerimizde de çok önemli bir çalışma yapıyoruz. Her dış mahallemizde 3’er 5’er km beton yol döküyoruz. Bugün beton yolun maliyeti yaklaşık 1’le 1 buçuk milyon arasında. Aynı anda birden fazla noktada yerde beton yol yapıyoruz. Onun yanında tabi sathi kaplamayla ilgili çalışmalarımız belirlediğimiz program dâhilinde hızlı bir şekilde sürüyor” dedi.   Bafra’da son elli yılın en kapsamlı ve en büyük bütçeli alt ve üst yapı hizmetinin gerçekleştirildiğini belirten Başkan Kılıç “Bafra’mızda gerek alt yapı gerekse yol çalışmalarında yoğun bir temponun içerisindeyiz. Yarının Bafra’sını inşa etmek üzere sürdürdüğümüz çalışmalarımız esnasında günlük yaşantının ister istemez sekteye uğraması söz konusuyken saygıdeğer halkımızın gösterdiği hoşgörü ve desteğe teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde “Hep birlikte başaracağız” derken tam olarak bunu kastediyorduk. Hep birlikte başarıyoruz inşallah” dedi.   Yapılan yatırım sayesinde konforlu ulaşım imkânına sahip olan ve memnuniyetlerini ifade eden Mahalle Muhtarları ve sakinleri Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a teşekkürlerini ilettiler.
Bafra’ya son 50 yılın en büyük altyapı yatırımı olarak değerlendirilen ve Bafra Belediyesi desteği ile Samsun Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları devam ederken diğer taraftan merkez ve dış mahallelerde yürütülen yol çalışmaları yoğun şekilde sürüyor.

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından daha önce belirlenen program dâhilinde devam eden çalışmalar kapsamında günümüz itibariyle Çalköy, Altınay ve Şirinköy Mahallelerinde beton yol çalışması tamamlandı. Sürmeli Mahallesinde Sathi Kaplama, Tepecik Mahallesinde Beton Yol, İkizpınar Mahallesi’ndeki Sathi Kaplama Yol Çalışmaları ise devam ediyor.

 

Şehir merkezinde ise Gazi Osman Paşa Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi Beton Kaldırım, Kilitli Parke Taşı Kaldırım ve Yol Çalışması sürdürülürken Kemalpaşa Mahallesi - Düzenli Sokak, Düzenli Geçidi, Yücel Sokakta Parke Taşı Yol Çalışması, Kemalpaşa Mahallesi ve Mevlana Mahallesi sınırında bulunan Bakırpınar Sokakta Beton Kaldırım çalışmaları yoğun bir tempo ile sürüyor.

 

İlçede yürütülen alt yapı çalışmalarını vatandaşların görüşlerini dikkate alarak yerinde inceleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Merkez mahallerimizin yanında dış mahallerimizde de çok önemli bir çalışma yapıyoruz. Her dış mahallemizde 3’er 5’er km beton yol döküyoruz. Bugün beton yolun maliyeti yaklaşık 1’le 1 buçuk milyon arasında. Aynı anda birden fazla noktada yerde beton yol yapıyoruz. Onun yanında tabi sathi kaplamayla ilgili çalışmalarımız belirlediğimiz program dâhilinde hızlı bir şekilde sürüyor” dedi.

 

Bafra’da son elli yılın en kapsamlı ve en büyük bütçeli alt ve üst yapı hizmetinin gerçekleştirildiğini belirten Başkan Kılıç “Bafra’mızda gerek alt yapı gerekse yol çalışmalarında yoğun bir temponun içerisindeyiz. Yarının Bafra’sını inşa etmek üzere sürdürdüğümüz çalışmalarımız esnasında günlük yaşantının ister istemez sekteye uğraması söz konusuyken saygıdeğer halkımızın gösterdiği hoşgörü ve desteğe teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde “Hep birlikte başaracağız” derken tam olarak bunu kastediyorduk. Hep birlikte başarıyoruz inşallah” dedi.

 

Yapılan yatırım sayesinde konforlu ulaşım imkânına sahip olan ve memnuniyetlerini ifade eden Mahalle Muhtarları ve sakinleri Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.