Vizyon Kuyumcu

Hamit Kılıç’tan 1930 Bafraspor’lu Futbolculara Yemek

Spor 18.10.2024 - 20:13, Güncelleme: 18.10.2024 - 20:13
 

Hamit Kılıç’tan 1930 Bafraspor’lu Futbolculara Yemek

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan 1930 Bafraspor’a yeni sezon öncesi moral yemeği vererek futbolcular ve yöneticilerle bir araya geldi.

Başkan Kılıç yeni sezonun hemen öncesi moral ve motivasyon yemeğinde 1930 Bafraspor Kulübü Başkanı Barbaros Turna’ya, yöneticilere, teknik ekibe ve futbolculara başarılar diledi. Yemekten sonra konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, takımın şampiyonluk hedeflerine olan inancını dile getirerek sporun ve sporcunun yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Kılıç konuşmasında şunları söyledi: “Öncelikle yüreği şampiyonluk için atan siz değerli sporcu kardeşlerimizle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ederek, davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İlçemizin gururu 1930 Bafraspor’un her zaman destekçisiyiz. Futbolcularımızın samimiyet ve dayanışma içinde, takım ruhunu ortaya çıkararak sahada en iyi performanslarını sergileyeceklerine inanıyorum. Size inanıyoruz, size güveniyoruz. Yüreğinizi ortaya koyarak başaramayacağınız bir şey olmadığına inanıyorum. Tabi bu maratonda taraftarımızın desteği de çok önemli. İnanıyorum ki bu sezon takımımız, üstün oyun performansı ve taraftarımızın sonsuz desteği ile 1930 Bafraspor Kulübümüzü hak ettiği yere getirecek, şampiyonluğu elde edecektir. Takımımızın başarıları, bizleri gururlandırıyor ve Bafra'mızın adını farklı kitlelere duyuruyor. Bafraspor, bu anlamda hem sportif başarılarıyla hem de gençlerimize sağladığı fırsatlarla hepimizin iftihar kaynağıdır. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz ve bu anlamda spora ve sporculara destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile takımımızı şampiyonluk için hazırlayan kulüp başkanımız Barbaros Turna’ya, teknik heyetimize, futbolcularımıza, fedakâr taraftarımız ile emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyor, takımımıza başarılar diliyorum.” Kulüp Başkanı Barbaros Turna ise yaptığı konuşmada Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a verdiği destekler ve moral yemeği için teşekkür etti. Şehrin beklentisi olan üst liglere çıkmak için iyi bir takım, iyi bir ekip oluşturduklarını vurgulayan kulüp başkanı Barbaros Turna, “Her maçı aynı değerde görüp, konsantrasyonumuzu yüksek tutarak ortaya koyacağımız iyi bir futbolla Allah bizlere inşallah şampiyonluğu nasip eder. Hedefimiz üst liglerde olmak. Bunun için canla başla mücadele edeceğiz. İyi bir ekibimiz ve takımımız var. Taraftarımız ve şehrimizin tüm dinamikleri ile hep beraber takımımızı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bu vesile ile bizlere her zaman maddi ve manevi destek veren Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a bu akşamki daveti için ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Daha sonra futbolcular da söz alarak Başkan Hamit Kılıç’a davet için teşekkür edip şampiyonluk sözü verdi.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan 1930 Bafraspor’a yeni sezon öncesi moral yemeği vererek futbolcular ve yöneticilerle bir araya geldi.

Başkan Kılıç yeni sezonun hemen öncesi moral ve motivasyon yemeğinde 1930 Bafraspor Kulübü Başkanı Barbaros Turna’ya, yöneticilere, teknik ekibe ve futbolculara başarılar diledi. Yemekten sonra konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, takımın şampiyonluk hedeflerine olan inancını dile getirerek sporun ve sporcunun yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Başkan Kılıç konuşmasında şunları söyledi: “Öncelikle yüreği şampiyonluk için atan siz değerli sporcu kardeşlerimizle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ederek, davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. İlçemizin gururu 1930 Bafraspor’un her zaman destekçisiyiz. Futbolcularımızın samimiyet ve dayanışma içinde, takım ruhunu ortaya çıkararak sahada en iyi performanslarını sergileyeceklerine inanıyorum. Size inanıyoruz, size güveniyoruz. Yüreğinizi ortaya koyarak başaramayacağınız bir şey olmadığına inanıyorum. Tabi bu maratonda taraftarımızın desteği de çok önemli. İnanıyorum ki bu sezon takımımız, üstün oyun performansı ve taraftarımızın sonsuz desteği ile 1930 Bafraspor Kulübümüzü hak ettiği yere getirecek, şampiyonluğu elde edecektir.

Takımımızın başarıları, bizleri gururlandırıyor ve Bafra'mızın adını farklı kitlelere duyuruyor. Bafraspor, bu anlamda hem sportif başarılarıyla hem de gençlerimize sağladığı fırsatlarla hepimizin iftihar kaynağıdır. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz ve bu anlamda spora ve sporculara destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile takımımızı şampiyonluk için hazırlayan kulüp başkanımız Barbaros Turna’ya, teknik heyetimize, futbolcularımıza, fedakâr taraftarımız ile emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyor, takımımıza başarılar diliyorum.”

Kulüp Başkanı Barbaros Turna ise yaptığı konuşmada Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a verdiği destekler ve moral yemeği için teşekkür etti.

Şehrin beklentisi olan üst liglere çıkmak için iyi bir takım, iyi bir ekip oluşturduklarını vurgulayan kulüp başkanı Barbaros Turna, “Her maçı aynı değerde görüp, konsantrasyonumuzu yüksek tutarak ortaya koyacağımız iyi bir futbolla Allah bizlere inşallah şampiyonluğu nasip eder. Hedefimiz üst liglerde olmak. Bunun için canla başla mücadele edeceğiz. İyi bir ekibimiz ve takımımız var. Taraftarımız ve şehrimizin tüm dinamikleri ile hep beraber takımımızı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bu vesile ile bizlere her zaman maddi ve manevi destek veren Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a bu akşamki daveti için ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Daha sonra futbolcular da söz alarak Başkan Hamit Kılıç’a davet için teşekkür edip şampiyonluk sözü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.