Vizyon Kuyumcu

Hasan Aksoy, ‘Samsunspor’un Başarısının Devamı İçin Statları Doldurmalıyız’

Siyaset 10.10.2024 - 01:00, Güncelleme: 10.10.2024 - 01:00
 

Hasan Aksoy, ‘Samsunspor’un Başarısının Devamı İçin Statları Doldurmalıyız’

Süper Lig'de 8 haftasını Galatasaray'ın ardından 2.'lik koltuğuna oturan Samsunspor, Samsun halkının yüzünü güldürürken, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, "Statları doldurarak takımıza desteğimizi durmadan devam ettirmeliyiz" dedi.

Uzun yıllar Süper Lig'e hasret kalan geçtiğimiz sezonunda 1. Lige çıkan Samsunspor, transfer yasağı nedeniyle yeni futbolcu alamamasına rağmen Süper Ligde fırtına gibi esmeye başladı. Yeni sezona başlar başlamaz ilk 3'e oturan Samsunspor 8. Haftayı da 2. sırada tamamlayarak ilk 3’deki başarısını sürdürüyor. Samsunspor'un bu başarısı Samsun halkına büyük sevinç yaşatıyor. Samsunspor'un sergilemiş olduğu başarılı futbolun tüm Samsun halkının olduğu gibi kendilerini de son derece memnun ettiğini belirten İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, "Samsunspor şehrimizin takımıdır ve sergilemiş olduğu güzel futbol tüm şehri mutlu ettiği gibi arması ile de tüm yurdu gururlandırmaktadır" dedi. Transfer yasağı nedeniyle hiç bir transfer yapamadan yeni sezona başlayan Samsunspor'un sahada sergilediği başarılı oyunu takımdaki futbolcuların takım ruhunu yakaladığının göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Aksoy, "Transfer yapılmamış olmasına rağmen futbolcular birbirleriyle uyum sağlamış durumda. Hocamızda son derece tecrübeli ve işini bilen bir teknik adam. Samsunspor'un başarılarının artarak devam edeceğini umut ediyoruz" diye konuştu. Samsunspor'un başarısının artarak devam etmesi için tüm şehir olarak takımın her zaman yanında olunması gerektiğine işaret eden Aksoy, "Bugün 3. Lig'de oynayan Bursaspor maçlarına 40 bin kişilik taraftarı ile çıkıyor. Samsun halkının da takımına destek vermek için stadı her maç tıklım tıklım doldurması gerekmekte. Uzun yıllar zor şartlarda futbol yaşamını sürdürmek için mücadele eden takımımızın yakaladığı başarının sürdürülebilmesi için tüm şehir olarak desteğimizi sürdürmemiz gerekmekte" şeklinde konuştu. Haber: Sezer SEZER
Süper Lig'de 8 haftasını Galatasaray'ın ardından 2.'lik koltuğuna oturan Samsunspor, Samsun halkının yüzünü güldürürken, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, "Statları doldurarak takımıza desteğimizi durmadan devam ettirmeliyiz" dedi.

Uzun yıllar Süper Lig'e hasret kalan geçtiğimiz sezonunda 1. Lige çıkan Samsunspor, transfer yasağı nedeniyle yeni futbolcu alamamasına rağmen Süper Ligde fırtına gibi esmeye başladı. Yeni sezona başlar başlamaz ilk 3'e oturan Samsunspor 8. Haftayı da 2. sırada tamamlayarak ilk 3’deki başarısını sürdürüyor. Samsunspor'un bu başarısı Samsun halkına büyük sevinç yaşatıyor.

Samsunspor'un sergilemiş olduğu başarılı futbolun tüm Samsun halkının olduğu gibi kendilerini de son derece memnun ettiğini belirten İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, " Samsunspor şehrimizin takımıdır ve sergilemiş olduğu güzel futbol tüm şehri mutlu ettiği gibi arması ile de tüm yurdu gururlandırmaktadır" dedi.

Transfer yasağı nedeniyle hiç bir transfer yapamadan yeni sezona başlayan Samsunspor'un sahada sergilediği başarılı oyunu takımdaki futbolcuların takım ruhunu yakaladığının göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Aksoy, "Transfer yapılmamış olmasına rağmen futbolcular birbirleriyle uyum sağlamış durumda. Hocamızda son derece tecrübeli ve işini bilen bir teknik adam. Samsunspor'un başarılarının artarak devam edeceğini umut ediyoruz" diye konuştu.

Samsunspor'un başarısının artarak devam etmesi için tüm şehir olarak takımın her zaman yanında olunması gerektiğine işaret eden Aksoy, "Bugün 3. Lig'de oynayan Bursaspor maçlarına 40 bin kişilik taraftarı ile çıkıyor. Samsun halkının da takımına destek vermek için stadı her maç tıklım tıklım doldurması gerekmekte. Uzun yıllar zor şartlarda futbol yaşamını sürdürmek için mücadele eden takımımızın yakaladığı başarının sürdürülebilmesi için tüm şehir olarak desteğimizi sürdürmemiz gerekmekte" şeklinde konuştu.

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.