Vizyon Kuyumcu

Havzalı Çocuklardan Başkan İkiz’e Sürpriz

Samsun 16.09.2024 - 21:32, Güncelleme: 16.09.2024 - 21:32
 

Havzalı Çocuklardan Başkan İkiz’e Sürpriz

Havza Belediye Başkanı seçilen Av. Murat İkiz, Kevser Parkında yenilikler yaptı. Havzalı çocuklar ise Kevser Parkında yapılan çocuk parkında toplanarak ‘En büyük başkan bizim başkan’ sloganları attı.

Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, Kevser Parkı çocuk oyun parkında toplanan çocukların davetine katılarak bir süre çocuklarla oyun oynadı. Çocukların hazırladıkları dövizlerle başkan İkiz’e teşekkür ettiği buluşmada duygulu anlar yaşayan başkan İkiz, bir süre çocukların oyununa eşlik etti. “ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Heyecanları gözlerinden okunan çocukların mutluluğuna ortak olan Başkan İkiz, “ Şehir merkezinde bulunan oyun parklarını gözden geçirdik. Bazılarına yeni ilaveler yaptık, bazılarını iste tamamen ömrünü tamamladığı için yenileri ile değiştirdik. Kevser Parkında ise son derece donanımlı bir oyun parkı yaptık. Ayrıca kırsalda bulunan 10 mahallemizde de yeni oyun parklarımızı hizmete aldık. Bugün burada toplanan çocuklarımızın beni buraya davet etmeleri ve taşıdıkları dövizler beni çok duygulandırdı. Bizler, umut dolu, adil, eşit bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz. Çocuklarımızı çok seviyoruz, onların mutlu olmaları için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz.”dedi. Kevser Oyun Parkında gönüllerince eğlenen çocuklara eşlik eden Başkan İkiz, miniklerin isteğini kırmayarak onlarla bir süre oyun oynadı.
Havza Belediye Başkanı seçilen Av. Murat İkiz, Kevser Parkında yenilikler yaptı. Havzalı çocuklar ise Kevser Parkında yapılan çocuk parkında toplanarak ‘En büyük başkan bizim başkan’ sloganları attı.

Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz, Kevser Parkı çocuk oyun parkında toplanan çocukların davetine katılarak bir süre çocuklarla oyun oynadı. Çocukların hazırladıkları dövizlerle başkan İkiz’e teşekkür ettiği buluşmada duygulu anlar yaşayan başkan İkiz, bir süre çocukların oyununa eşlik etti.

“ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Heyecanları gözlerinden okunan çocukların mutluluğuna ortak olan Başkan İkiz, “ Şehir merkezinde bulunan oyun parklarını gözden geçirdik. Bazılarına yeni ilaveler yaptık, bazılarını iste tamamen ömrünü tamamladığı için yenileri ile değiştirdik. Kevser Parkında ise son derece donanımlı bir oyun parkı yaptık. Ayrıca kırsalda bulunan 10 mahallemizde de yeni oyun parklarımızı hizmete aldık. Bugün burada toplanan çocuklarımızın beni buraya davet etmeleri ve taşıdıkları dövizler beni çok duygulandırdı. Bizler, umut dolu, adil, eşit bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz. Çocuklarımızı çok seviyoruz, onların mutlu olmaları için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz.”dedi.

Kevser Oyun Parkında gönüllerince eğlenen çocuklara eşlik eden Başkan İkiz, miniklerin isteğini kırmayarak onlarla bir süre oyun oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.