Vizyon Kuyumcu

Hayati Tekin'den Ramazan Bayramı Mesajı

Siyaset 10.04.2024 - 00:20, Güncelleme: 10.04.2024 - 00:20
 

Hayati Tekin'den Ramazan Bayramı Mesajı

26. Dönem Samsun Milletvekili Hayati Tekin, Ramazan Bayramı olması münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Tekin, 'Hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket ve arınma mevsimi Ramazan ayının son bulmasıyla bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz' dedi.

"Milletçe hepimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran Ramazan Bayramı’nı bir kez daha coşkuyla karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz" diyen Hayati Tekin, "Mübarek bayramlar aynı zamanda ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve muhabbetin yayıldığı, kardeşliğimizin güçlendiği kıymetli anların müjdecisi ve habercidir. Böylesine önemli günler de milletçe beraber ve ortak paydamız olan vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya gösterip yekvücut olmak, olmazsa olmazımızdır" diye konuştu. Ülkenin ekonomik zorluktan geçtiği ve önümüzdeki süreçte ekonominin daha da zorlu geçeceğinin öngörüldüğü bugünlerde ülkede yaşanan seçim ile insanların umudunun arttığına işaret eden Tekin, "Ülkemizde yaşanan bahar havasının eşliğinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nın tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve İslam âleminin bayramını tebrik ediyor, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etmesini ve İslam âleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.        
26. Dönem Samsun Milletvekili Hayati Tekin, Ramazan Bayramı olması münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Tekin, 'Hayatımıza sayısız güzellikler katan rahmet, bereket ve arınma mevsimi Ramazan ayının son bulmasıyla bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz' dedi.

"Milletçe hepimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran Ramazan Bayramı’nı bir kez daha coşkuyla karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz" diyen Hayati Tekin, "Mübarek bayramlar aynı zamanda ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve muhabbetin yayıldığı, kardeşliğimizin güçlendiği kıymetli anların müjdecisi ve habercidir. Böylesine önemli günler de milletçe beraber ve ortak paydamız olan vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya gösterip yekvücut olmak, olmazsa olmazımızdır" diye konuştu.

Ülkenin ekonomik zorluktan geçtiği ve önümüzdeki süreçte ekonominin daha da zorlu geçeceğinin öngörüldüğü bugünlerde ülkede yaşanan seçim ile insanların umudunun arttığına işaret eden Tekin, "Ülkemizde yaşanan bahar havasının eşliğinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nın tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve İslam âleminin bayramını tebrik ediyor, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etmesini ve İslam âleminin birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.