Vizyon Kuyumcu

Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı Erdoğan Çakmak’ın torun Sevinci

Yaşam 05.07.2024 - 00:37, Güncelleme: 05.07.2024 - 00:37
 

Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı Erdoğan Çakmak’ın torun Sevinci

Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı Erdoğan Çakmak’ın kızı Uzman Diş Hekimi İrem Nur Alan doğum yaparak Almila Alan isimli minik kızını dünyaya getirdi.

Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı Erdoğan Çakmak’ın Samsun Diş Hastalıkları Hastanesinde Uzman Diş Hekimi olarak görev yapan kızı İrem Nur Alan annelik, özel bir bankada çalışan Ayhan Alan ise babalık sevincini yaşadılar. Mutlu çiftin minik kızları Almila Alan dünyaya geldi. İlk kez torun sevinci yaşadığını söyleyen Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı Erdoğan Çakmak, “Kızımdan bir kız torun sahibi oldum. İlk kez dede oldum. Bunun tarifi kesinlikle anlatılmaz, ancak yaşayan bilir. Kızımın sağlıklı doğum yaparak torunumun sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesine vesile olan doğumda emeği geçen tüm sağlık çalışanı arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.
Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı Erdoğan Çakmak’ın kızı Uzman Diş Hekimi İrem Nur Alan doğum yaparak Almila Alan isimli minik kızını dünyaya getirdi.

Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı Erdoğan Çakmak’ın Samsun Diş Hastalıkları Hastanesinde Uzman Diş Hekimi olarak görev yapan kızı İrem Nur Alan annelik, özel bir bankada çalışan Ayhan Alan ise babalık sevincini yaşadılar. Mutlu çiftin minik kızları Almila Alan dünyaya geldi.

İlk kez torun sevinci yaşadığını söyleyen Hürriyet Sağlık Sen Genel Başkanı Erdoğan Çakmak, “Kızımdan bir kız torun sahibi oldum. İlk kez dede oldum. Bunun tarifi kesinlikle anlatılmaz, ancak yaşayan bilir. Kızımın sağlıklı doğum yaparak torunumun sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesine vesile olan doğumda emeği geçen tüm sağlık çalışanı arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.