Vizyon Kuyumcu

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz Zabıta Haftasını kutladı

Samsun 06.09.2024 - 22:58, Güncelleme: 06.09.2024 - 22:58
 

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz Zabıta Haftasını kutladı

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Zabıta Teşkilatının 198. kuruluş yılını kutladı.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 198. yılı dolayısıyla, İlkadım Belediyesi Zabıta Personelinin 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutladı. Zabıta ekipleri adına Zabıta Müdürü Süleyman Yılmaz’a çiçek veren İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, telsiz anonsu ile ekiplerin gününü kutladı. ‘ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM’ Zabıta ekiplerinin şehrin düzeninde önemli bir görev üstlendiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 198. Yılı münasebetiyle, her yıl Eylül ayının ilk haftası kutlanan Zabıta Haftanızı tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sizler, yerelde düzeni sağlayan, bizlerin vatandaşlarla olan iletişimimizin ilk durağısınız. Hizmetlerimizde, vatandaşlarımızın memnuniyeti her zaman önceliğimiz oldu. Bu yönden bakıldığında, her koşulda belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiğinizi biliyorum. Belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için siz değerli mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198’inci yılını kutluyorum” dedi.
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Zabıta Teşkilatının 198. kuruluş yılını kutladı.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 198. yılı dolayısıyla, İlkadım Belediyesi Zabıta Personelinin 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutladı. Zabıta ekipleri adına Zabıta Müdürü Süleyman Yılmaz’a çiçek veren İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, telsiz anonsu ile ekiplerin gününü kutladı.

‘ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM’
Zabıta ekiplerinin şehrin düzeninde önemli bir görev üstlendiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 198. Yılı münasebetiyle, her yıl Eylül ayının ilk haftası kutlanan Zabıta Haftanızı tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sizler, yerelde düzeni sağlayan, bizlerin vatandaşlarla olan iletişimimizin ilk durağısınız. Hizmetlerimizde, vatandaşlarımızın memnuniyeti her zaman önceliğimiz oldu. Bu yönden bakıldığında, her koşulda belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiğinizi biliyorum. Belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiğiniz için siz değerli mesai arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198’inci yılını kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.