Vizyon Kuyumcu

İlkadım Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri yılsonu gösterisi düzenledi.

Eğitim 02.06.2024 - 13:23, Güncelleme: 02.06.2024 - 13:25
 

İlkadım Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri yılsonu gösterisi düzenledi.

Eğitim Haber- Samsun İlkadım Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri yılsonu etkinliği düzenlediler. Etkinliğe okul yönetimi, öğretmenler ve veliler katılırken, miniklerin hazırladığı gösteriler izleyenleri adeta büyüledi.

Program öncesi konuşan İlkadım Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Hülya Şen, “Okulumuzda, öğrencilerimizin eğitimine büyük bir özen gösteriyor ve onların gelişimine destek olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Yıl boyunca öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve destekleyici personelimizle birlikte birçok önemli etkinlik ve çalışmaya imza attık. Bugün, onların bu başarılarını sizlerle paylaşmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi. Eğitimde sadece akademik başarı değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişimin de son derece önemli olduğunu belirten Hülya Şen, “Bu nedenle, öğrencilerimizin sahne önünde kendilerini ifade etmelerini teşvik etmek amacıyla yılsonu gösterimizde dans ve halk oyunları etkinliklerine yer verdik. Bu gösteriler, öğrencilerimizin özgüvenlerini arttırırken, aynı zamanda birlikte çalışma ve takım ruhu gibi önemli becerileri de geliştirmelerine olanak sağlıyor” diye belirtti. ‘SİZLERE GÜVENİYOR VE BAŞARILARIZIN DEVAMINI DİLİYORUM’ Hülya Şen, “Sevgili çocuklar, bugün sahnede harika performanslar sergileyeceğinize inanıyoruz. Sizlere güveniyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Unutmayın ki, her biriniz benzersiz ve değerlisiniz. Ayrıca çocuklarımızın bu özel gününde bizimle birlikte olan Samsun Eğitim Bir Sen Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yıldız, Okul Müdürlerine ve velilerimize katılanlarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Programın sonunda Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Hülya Şen, öğretmenleri ile birlikte üzerinde yazılı olan “Öğretmene Şiddete Hayır! Öğretmene Dokunma” pankartıyla ellerinde sahneye çıktılar. Haber: Köksal ÖNER
Eğitim Haber- Samsun İlkadım Cumhuriyet Anaokulu öğrencileri yılsonu etkinliği düzenlediler. Etkinliğe okul yönetimi, öğretmenler ve veliler katılırken, miniklerin hazırladığı gösteriler izleyenleri adeta büyüledi.

Program öncesi konuşan İlkadım Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Hülya Şen, “Okulumuzda, öğrencilerimizin eğitimine büyük bir özen gösteriyor ve onların gelişimine destek olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Yıl boyunca öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve destekleyici personelimizle birlikte birçok önemli etkinlik ve çalışmaya imza attık. Bugün, onların bu başarılarını sizlerle paylaşmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Eğitimde sadece akademik başarı değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişimin de son derece önemli olduğunu belirten Hülya Şen, “Bu nedenle, öğrencilerimizin sahne önünde kendilerini ifade etmelerini teşvik etmek amacıyla yılsonu gösterimizde dans ve halk oyunları etkinliklerine yer verdik. Bu gösteriler, öğrencilerimizin özgüvenlerini arttırırken, aynı zamanda birlikte çalışma ve takım ruhu gibi önemli becerileri de geliştirmelerine olanak sağlıyor” diye belirtti.

‘SİZLERE GÜVENİYOR VE BAŞARILARIZIN DEVAMINI DİLİYORUM’
Hülya Şen, “Sevgili çocuklar, bugün sahnede harika performanslar sergileyeceğinize inanıyoruz. Sizlere güveniyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Unutmayın ki, her biriniz benzersiz ve değerlisiniz. Ayrıca çocuklarımızın bu özel gününde bizimle birlikte olan Samsun Eğitim Bir Sen Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yıldız, Okul Müdürlerine ve velilerimize katılanlarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Programın sonunda Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Hülya Şen, öğretmenleri ile birlikte üzerinde yazılı olan “Öğretmene Şiddete Hayır! Öğretmene Dokunma” pankartıyla ellerinde sahneye çıktılar.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.