Vizyon Kuyumcu

İncesu Mahallesi'nin Sevilen Simalarından Ayhan Karabel Muhtar Adayı Oldu

Samsun 17.01.2024 - 01:24, Güncelleme: 23.01.2024 - 16:09
 

İncesu Mahallesi'nin Sevilen Simalarından Ayhan Karabel Muhtar Adayı Oldu

Samsun'da esnaf camiası tarafından tanınan ve sevilen ismi Samsun Madeni Sanakarlar Odası Başkan Vekili Ayhan Karabel, İncesu Mahallesi Muhtar adayı oldu. Samsun kamuoyu tarafından yakından tanınan Karabel, doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek için muhtar adayı olmaya karar verdiğini söyledi.

'İNCESU’YU HAKKETTİĞİ HİZMETE KAVUŞTURACAĞIZ' Doğup büyüdüğü, tarlasında çalıştığı, sokaklarında, caddelerinde izinin ve emeğinin olduğu Atakum İlçesi'nin en güzide mahallelerinde biri olan İncesu Mahallesine hizmet etmek için muhtar adayı olduğunu dile getiren Ayhan Karabel, "İlçemizin en güzide mahallesi olan İncesu Mahallemizin hak ettiği hizmeti alamadığını düşünüyorum ve mahallemizin hak ettiği hizmeti alması yola çıktık" dedi. '31 MART'TA SEÇİLECEĞİZ' İncesu Mahallesi sakinlerinin en iyi hizmeti hak ettiğini söyleyen Karabel, "Muhtarlık kutsal bir görevdir. Muhtarlık makamı vatandaşın devlet ile arsında köprü görevi üstlenmektir. Düğün, cenaze, asayiş ve doğum gibi hayatın her aşamasında vatandaşın yanında mahalle muhtarı vardır. Bu görevin önemini bilerek ve bu görevi en iyi şekilde icra edeceğimizi bildiğimiz için vatandaşında teveccühü ile 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde seçileceğimizi umuyoruz" diye konuştu. 'MAHALLEMİZİ ŞAHA KALDIRACAĞIZ' Samsun Sanayi Sitesi'nde 20 yıllık esnaflık yaptığını kaydeden Karayel, "Aynı zamanda Madeni Sanatkarlar Odası Başkanvekilliği görevini de yürütmekteyim. Esnaflıkta ve görev icra ettiğimiz odamızda geliştirdiğimiz ilişkilerin yanısıra bilgi ve birikimlerimi mahallemiz için hizmete dönüştürmek istiyorum. Tüm mahalle sakinlerimizin oyuna talibim. Seçilmem durumunda İncesu Mahallesini şaha kaldıracağıma söz veriyorum" şeklinde konuştu. Haber: Sezer SEZER
Samsun'da esnaf camiası tarafından tanınan ve sevilen ismi Samsun Madeni Sanakarlar Odası Başkan Vekili Ayhan Karabel, İncesu Mahallesi Muhtar adayı oldu. Samsun kamuoyu tarafından yakından tanınan Karabel, doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek için muhtar adayı olmaya karar verdiğini söyledi.

'İNCESU’YU HAKKETTİĞİ HİZMETE KAVUŞTURACAĞIZ'
Doğup büyüdüğü, tarlasında çalıştığı, sokaklarında, caddelerinde izinin ve emeğinin olduğu Atakum İlçesi'nin en güzide mahallelerinde biri olan İncesu Mahallesine hizmet etmek için muhtar adayı olduğunu dile getiren Ayhan Karabel, "İlçemizin en güzide mahallesi olan İncesu Mahallemizin hak ettiği hizmeti alamadığını düşünüyorum ve mahallemizin hak ettiği hizmeti alması yola çıktık" dedi.

'31 MART'TA SEÇİLECEĞİZ'
İncesu Mahallesi sakinlerinin en iyi hizmeti hak ettiğini söyleyen Karabel, "Muhtarlık kutsal bir görevdir. Muhtarlık makamı vatandaşın devlet ile arsında köprü görevi üstlenmektir. Düğün, cenaze, asayiş ve doğum gibi hayatın her aşamasında vatandaşın yanında mahalle muhtarı vardır. Bu görevin önemini bilerek ve bu görevi en iyi şekilde icra edeceğimizi bildiğimiz için vatandaşında teveccühü ile 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde seçileceğimizi umuyoruz" diye konuştu.

'MAHALLEMİZİ ŞAHA KALDIRACAĞIZ'
Samsun Sanayi Sitesi'nde 20 yıllık esnaflık yaptığını kaydeden Karayel, "Aynı zamanda Madeni Sanatkarlar Odası Başkanvekilliği görevini de yürütmekteyim. Esnaflıkta ve görev icra ettiğimiz odamızda geliştirdiğimiz ilişkilerin yanısıra bilgi ve birikimlerimi mahallemiz için hizmete dönüştürmek istiyorum. Tüm mahalle sakinlerimizin oyuna talibim. Seçilmem durumunda İncesu Mahallesini şaha kaldıracağıma söz veriyorum" şeklinde konuştu.

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Esra Aydıngil Balkı
(18.01.2024 13:35 - #367)
Sayın Özturk ü , söylediği herşeyi kabul ettip , DİK DURDUĞU için tebrik ediyorum. Bir çok kişiye rol model olmanı canı gönülden diliyorum. Canım ülkemde hırsıza hırsız dediği için tutuklanan nice insan var. Canım ulkem ADALET BİR GUN HERKESE LAZIM OLACAKTIR. Yanındayız Miraç Öztürk
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.