Vizyon Kuyumcu

Tataroğlu'ndan Yaman Çelişki

Siyaset 11.03.2023 - 15:18, Güncelleme: 26.05.2023 - 11:54
 

Tataroğlu'ndan Yaman Çelişki

CHP İlkadım Belediye Meclis Üyesi Temel Tataroğlu, CHP İl Yönetimi'ni istifaya davet ederken, CHP İlkadım İlçe Başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

CHP İlkadım Belediye Meclis Üyesi Temel Tataroğlu, CHP İl Yönetimi'ni istifaya davet ederken, CHP İlkadım İlçe Başkanlığına talip olduğunu açıkladı.   İSTİFAYA DAVET ETTİ İLÇEYE TALİP OLDU! Yönetimi istifa etmesinin ardından başkanlığı düşen CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar'ın ardından CHP Samsun İl Örgütünü sosyal medyadan istifaya davet eden CHP İlkadım Belediye Meclis Üyesi Temel Tataroğlu, CHP İlkadım İlçe Başkanı olmak için genel merkez nezdinde çalışma yürüttüğünü açıkladı. Tataroğlu'nun bu çıkışı şaşkınlık yaşanmasına neden oldu. İl Örgütü'nü istifaya davet eden Tataroğlu, İl Örgütü'ne bağlı çalışan İlkadım İlçe Başkanlığına talip olması "Bu ne yaman çelişki" eleştirilerini doğurdu.   TATAROĞLU ATANMAYI BEKLİYOR Tataroğlu Samsun Etik Haber'e yaptığı açıklamada, "10 yaşından beri CHP benim partim. CHP Samsun İl Örgütünü İlkadım'a uyguladığı mobing ve ardından yönetimin düşmesi için yürüttüğü çalışma nedeniyle istifaya davet ettim. Partili ağabey ve kardeşlerim İlkadım İlçe Başkanlığı için beni düşündüklerini belirtmeleri ve benimde bu konuda olumlu yanıt vermem üzerine genel merkez nezdinde gerekli girişimler olmuştur. Bu günlerde tarafımın atanma kararını beklerken, hakkımda bir takım isimler adına hareket ederek İl Örgütünü yıpratmaya çalıştığım haberleri yapılmıştır. Her hangi bir yapının yönlendirmesiyle hareket etmedim ve asla etmem" dedi.   İSTİFA DAVETİ CHP İlkadım Belediye Meclis Üyesi Tataroğlu, sosyal medyada bir paylaşımın altına yapmış olduğu yorumda: "İlkadım ilçeye uzun zamandır mobing yapıp, operasyon çeken, oluşmuş sorunları ilçe yönetimi ile çözme girişiminde bulunmadan, kafalarındaki ekibi, türlü türlü oyunlar ile getirtmeye çalışan il yönetimi istifa etmelidir" diyerek il yönetimini istifaya davet etmişti.   Haber: Sezer SEZER  
CHP İlkadım Belediye Meclis Üyesi Temel Tataroğlu, CHP İl Yönetimi'ni istifaya davet ederken, CHP İlkadım İlçe Başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

CHP İlkadım Belediye Meclis Üyesi Temel Tataroğlu, CHP İl Yönetimi'ni istifaya davet ederken, CHP İlkadım İlçe Başkanlığına talip olduğunu açıkladı.

 

İSTİFAYA DAVET ETTİ İLÇEYE TALİP OLDU!
Yönetimi istifa etmesinin ardından başkanlığı düşen CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar'ın ardından CHP Samsun İl Örgütünü sosyal medyadan istifaya davet eden CHP İlkadım Belediye Meclis Üyesi Temel Tataroğlu, CHP İlkadım İlçe Başkanı olmak için genel merkez nezdinde çalışma yürüttüğünü açıkladı. Tataroğlu'nun bu çıkışı şaşkınlık yaşanmasına neden oldu. İl Örgütü'nü istifaya davet eden Tataroğlu, İl Örgütü'ne bağlı çalışan İlkadım İlçe Başkanlığına talip olması "Bu ne yaman çelişki" eleştirilerini doğurdu.

 

TATAROĞLU ATANMAYI BEKLİYOR
Tataroğlu Samsun Etik Haber'e yaptığı açıklamada, "10 yaşından beri CHP benim partim. CHP Samsun İl Örgütünü İlkadım'a uyguladığı mobing ve ardından yönetimin düşmesi için yürüttüğü çalışma nedeniyle istifaya davet ettim. Partili ağabey ve kardeşlerim İlkadım İlçe Başkanlığı için beni düşündüklerini belirtmeleri ve benimde bu konuda olumlu yanıt vermem üzerine genel merkez nezdinde gerekli girişimler olmuştur. Bu günlerde tarafımın atanma kararını beklerken, hakkımda bir takım isimler adına hareket ederek İl Örgütünü yıpratmaya çalıştığım haberleri yapılmıştır. Her hangi bir yapının yönlendirmesiyle hareket etmedim ve asla etmem" dedi.

 

İSTİFA DAVETİ
CHP İlkadım Belediye Meclis Üyesi Tataroğlu, sosyal medyada bir paylaşımın altına yapmış olduğu yorumda: "İlkadım ilçeye uzun zamandır mobing yapıp, operasyon çeken, oluşmuş sorunları ilçe yönetimi ile çözme girişiminde bulunmadan, kafalarındaki ekibi, türlü türlü oyunlar ile getirtmeye çalışan il yönetimi istifa etmelidir" diyerek il yönetimini istifaya davet etmişti.

 

Haber: Sezer SEZER

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.