Vizyon Kuyumcu

Deveci, AK Parti'nin Truva Atı Mı?

Siyaset 27.09.2022 - 09:37, Güncelleme: 26.05.2023 - 11:54
 

Deveci, AK Parti'nin Truva Atı Mı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun ‘Gerçekten benimle birlikte misiniz?’ açıklaması üzerine gözler, ‘Vatandaş’ kisvesinde A Haber'e çıkarak Kılıçdaroğlu'nu eleştiren gazetecinin Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci tarafından fonlanmasına çevrildi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun ‘Gerçekten benimle birlikte misiniz?’ açıklaması üzerine gözler, ‘Vatandaş’ kisvesinde A Haber'e çıkarak Kılıçdaroğlu'nu eleştiren gazetecinin Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci tarafından fonlanmasına çevrildi.   KILIÇDAROĞLU, "GERÇEKTEN BENİMLE MİSİNİZ?" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşmada "Gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınız da isteyerek ya da istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum" dedi.   GAZETECİ AMA VATANDAŞ TAKLİDİ YAPTI! Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışının ardından, 24 Mayıs'ta 'Bir kaçış planının anatomisi' diyerek yayınladığı video üzerine A Haber, Samsun'dan haber yaparak Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeye kalkarken, ‘Bu kadar da olamaz’ denilecek büyük bir skandalın altına imza atmıştı. A Haber "Vatandaş diyerek röportaj yapılan iki isimlerden bir tanesinin AKP üyesi olan Sürmanşet Haber'de Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Said Çetintaş olduğu ortaya çıkmıştı.     A HABER'DE VATANDAŞ, FONLANIRKEN GAZETECİ! Kılıçdaroğlu'na ağır ithamlarla vatandaş kisvesiyle A Haber'de eleştiriler yapan Said Çetintaş'ı Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin belediyeden fonladığı ortaya çıktı. Belediyenin Çetintaş'ın sahibi olduğu internet sitesine düzenli fatura kestirttiği anlaşıldı. Yine Deveci'nin Çetintaş'ın özel bir uydu kanalında yaptığı programa konuk olduğu ve katıldığı programa para ödemesi yaptığı öne sürülüyor.       DEVECİ'DE DEMİR'İN VAKALETNAMESİ Mİ VAR? Deveci'nin CHP Genel Başkanı aleyhinde vatandaş gibi açıklamalar yapan bir gazeteciyi fonladığının ortaya çıkması üzerine, Kılıçdaroğlu, 'Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınız da isteyerek ya da istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum' açıklamalarında Deveci zihniyetindeki partililerden dert yandığı, eleştirilerini doğurdu. Ayrıca avukat olan Deveci'de AK Partili Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in avukatlık vekaletnamesi olduğu iddialarının kamuoyunda dillenmesi, "Deveci, AK Parti'nin CHP içerisindeki 'Truva Atı' olabilir mi" sorusunu akıllara getirdi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun ‘Gerçekten benimle birlikte misiniz?’ açıklaması üzerine gözler, ‘Vatandaş’ kisvesinde A Haber'e çıkarak Kılıçdaroğlu'nu eleştiren gazetecinin Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci tarafından fonlanmasına çevrildi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun ‘Gerçekten benimle birlikte misiniz?’ açıklaması üzerine gözler, ‘Vatandaş’ kisvesinde A Haber'e çıkarak Kılıçdaroğlu'nu eleştiren gazetecinin Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci tarafından fonlanmasına çevrildi.

 

KILIÇDAROĞLU, "GERÇEKTEN BENİMLE MİSİNİZ?"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşmada "Gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınız da isteyerek ya da istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum" dedi.

 

GAZETECİ AMA VATANDAŞ TAKLİDİ YAPTI!
Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışının ardından, 24 Mayıs'ta 'Bir kaçış planının anatomisi' diyerek yayınladığı video üzerine A Haber, Samsun'dan haber yaparak Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeye kalkarken, ‘Bu kadar da olamaz’ denilecek büyük bir skandalın altına imza atmıştı. A Haber "Vatandaş diyerek röportaj yapılan iki isimlerden bir tanesinin AKP üyesi olan Sürmanşet Haber'de Genel Yayın Yönetmeni ve İmtiyaz Sahibi Said Çetintaş olduğu ortaya çıkmıştı.

 

 

A HABER'DE VATANDAŞ, FONLANIRKEN GAZETECİ!
Kılıçdaroğlu'na ağır ithamlarla vatandaş kisvesiyle A Haber'de eleştiriler yapan Said Çetintaş'ı Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin belediyeden fonladığı ortaya çıktı. Belediyenin Çetintaş'ın sahibi olduğu internet sitesine düzenli fatura kestirttiği anlaşıldı. Yine Deveci'nin Çetintaş'ın özel bir uydu kanalında yaptığı programa konuk olduğu ve katıldığı programa para ödemesi yaptığı öne sürülüyor.

 

 

 

DEVECİ'DE DEMİR'İN VAKALETNAMESİ Mİ VAR?
Deveci'nin CHP Genel Başkanı aleyhinde vatandaş gibi açıklamalar yapan bir gazeteciyi fonladığının ortaya çıkması üzerine, Kılıçdaroğlu, 'Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınız da isteyerek ya da istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum' açıklamalarında Deveci zihniyetindeki partililerden dert yandığı, eleştirilerini doğurdu. Ayrıca avukat olan Deveci'de AK Partili Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in avukatlık vekaletnamesi olduğu iddialarının kamuoyunda dillenmesi, "Deveci, AK Parti'nin CHP içerisindeki 'Truva Atı' olabilir mi" sorusunu akıllara getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.