Vizyon Kuyumcu

Eğitimde Fatih Projesi Samsun’un Okullarında Yaygınlaşacak

Eğitim 06.04.2023 - 00:14, Güncelleme: 26.05.2023 - 11:54
 

Eğitimde Fatih Projesi Samsun’un Okullarında Yaygınlaşacak

Eğitimde FATİH projesi Faz-3 Etkileşimli tahta proje çalışmaları Samsun’un tüm okullarında devam ediyor.

Eğitimde FATİH projesi Faz-3 Etkileşimli tahta proje çalışmaları Samsun’un tüm okullarında devam ediyor. Günümüzde, her öğrencinin en iyi eğitime kavuşması, en kaliteli eğitim içeriklerine ulaşması ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için tasarlanmış olan FATİH Projesi, eğitimde teknoloji kullanımıyla ilgili dünyada uygulamaya konulan en büyük ve en kapsamlı eğitim hareketi.   TOPLAMDA 227 ADET ETKİLEŞİMLİ TAHTA KULLANIMINA BAŞLANDI Eğitimde FATİH Projesi Faz-3 Etkileşimli tahta çalışmaları kapsamında Samsun’da yer alan Şehit Adem Keskin İlkokulu, Yavuz Selim İlkokulu, Hüseyin Avni Asal İlkokulu, Teknepınar İlkokulu, Toptepe İlkokulu, Yeşilırmak İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Maarif İlkokulu, Tepecik İlkokulu, Anadolu İlkokulu, Mehmet Paşa İlkokulu ve Vezirköprü Bilim Sanat Merkezinde kurulumlar büyük oranda tamamlandı. Toplamda 227 adet etkileşimli tahta öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulurken Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu ile Demirci Orta/İlkokuluna kurulum çalışmaları ara tatile kadar tamamlanacağı ifade edildi.   SAMSUN’DA FATİH TAHTA PROJESİ YILSONUNA KADAR TAMAMLANACAK Milli Eğitim Bakanlığınca Samsun’da 658 okulda 10.041 adet etkileşimli tahta sağlandı, 1.404 adet dersliğe de etkileşimli tahta kurulumu yılsonuna kadar gerçekleştirileceği kaydedildi. Samsun’da etkileşimli tahta ihtiyacının tamamının keşif ve kurulum işlemlerinin yılsonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiği ifade edildi. Haber: Köksal ÖNER
Eğitimde FATİH projesi Faz-3 Etkileşimli tahta proje çalışmaları Samsun’un tüm okullarında devam ediyor.

Eğitimde FATİH projesi Faz-3 Etkileşimli tahta proje çalışmaları Samsun’un tüm okullarında devam ediyor. Günümüzde, her öğrencinin en iyi eğitime kavuşması, en kaliteli eğitim içeriklerine ulaşması ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için tasarlanmış olan FATİH Projesi, eğitimde teknoloji kullanımıyla ilgili dünyada uygulamaya konulan en büyük ve en kapsamlı eğitim hareketi.

 

TOPLAMDA 227 ADET ETKİLEŞİMLİ TAHTA KULLANIMINA BAŞLANDI
Eğitimde FATİH Projesi Faz-3 Etkileşimli tahta çalışmaları kapsamında Samsun’da yer alan Şehit Adem Keskin İlkokulu, Yavuz Selim İlkokulu, Hüseyin Avni Asal İlkokulu, Teknepınar İlkokulu, Toptepe İlkokulu, Yeşilırmak İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Maarif İlkokulu, Tepecik İlkokulu, Anadolu İlkokulu, Mehmet Paşa İlkokulu ve Vezirköprü Bilim Sanat Merkezinde kurulumlar büyük oranda tamamlandı. Toplamda 227 adet etkileşimli tahta öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulurken Abdullah Şükrü Uluçay İlkokulu ile Demirci Orta/İlkokuluna kurulum çalışmaları ara tatile kadar tamamlanacağı ifade edildi.

 

SAMSUN’DA FATİH TAHTA PROJESİ YILSONUNA KADAR TAMAMLANACAK
Milli Eğitim Bakanlığınca Samsun’da 658 okulda 10.041 adet etkileşimli tahta sağlandı, 1.404 adet dersliğe de etkileşimli tahta kurulumu yılsonuna kadar gerçekleştirileceği kaydedildi. Samsun’da etkileşimli tahta ihtiyacının tamamının keşif ve kurulum işlemlerinin yılsonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiği ifade edildi.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.