Vizyon Kuyumcu

Aldanan Ve Aldatanlar

Gündem 22.05.2023 - 02:01, Güncelleme: 26.05.2023 - 11:54
 

Aldanan Ve Aldatanlar

Son günlerde, toplumun siyasi tercihini yönlendirmek için sosyal medyada insan aklı ile dalga geçen paylaşımlar yapılıyor. En son İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkacakları içerikli konuşması paylaşıldı.

Son günlerde, toplumun siyasi tercihini yönlendirmek için sosyal medyada insan aklı ile dalga geçen paylaşımlar yapılıyor. En son İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkacakları içerikli konuşması paylaşıldı. Bu video Türkçe sözlü ve alt yazılı, ses ve söz onun değil. Tamamen "Bakın onu İsrail istemiyor, Amerika istemiyor" kanaatini oluşturup toplumun R.T. Erdoğan'a destek vermesi için hazırlanmış bir animasyon.   Sayın Erdoğan; * Siyonizmin hayalindeki Nil ile Fırat arasında, bizim Güney Doğu illerimizi de kapsayan Büyük İsrail Projesinin kamufle edilmiş hali olan BOP un Eşbaşkanı.   *Kudüs'te Mescidi Aksaya her gün baskın yapan ve Müsluman kanı döken İsrail zulmüne karşı hiç bir tepki gösteremeyen devlet Başkanı.   * İsrail Devlet Başkanlarından Şimon Peres'i Başbakanlığı ve Herzog'u Cumhurbaşkanlığı döneminde TBMM de konuşturup ayakta alkışlatan devlet adamı.   * Yapılan bunca zulme karşı, İsrail ile ilişkileri kesmesi beklenirken; normalleşmek bir yana, ilişkileri daha ileri götürülerek İsrail bayrağını Ankara'nın caddelerinde resmi merasimle dolaştırtan bir lider.   Amerika ve İsrail'in Erdoğan' dan rahatsız olması için akllarını yitirmiş olmaları gerekir..   Sonra bu ne yaman çelişki ki;   *Ege adaları AKP iktidarında Yunanistan'a terk edilir ama, muhalefet vatan haini.   * Öcalan'ın mektubu TRT de Osman Öcalan'a okutulur ama, muhalefet PKK lı.   * İstanbul Sözleşmesi AKP iktidarında yasalaşır ama, muhalefet suçlu.   * LGBTİ lilere dernek kurma ve Eşcinsellere nikah hakkı AKP iktidarında yasalaşır ama, muhalefet dinsiz.   * AKP, faiz dünya gerçeğidir der ama, muhalefet imansız.   * Diyanet İşleri Başkanlığı CHP iktidarında kurulur ama, CHP gelirse kaldıracak.   * Allah'ın (c.c.) 15 asır önce; "Bu gün dininizi tamamladım" dediği İslâm'ın evrensel hükümlerinin "Bu zamanda 1.500 sene önceki kurallara göre devlet mi yönetilir" diye İslâm'i hükümleri güncellemek isteyen AKP liler Müslüman ama, dinin hükümlerinin kıyamete kadar hakim olması için cihat edenler sapkın ve cahil öyle mi?   Akla aykırı bunca yalana inanan bir güruh varsa, o kitleyi kandıran kurnazlar da mutlaka olacaktır.
Son günlerde, toplumun siyasi tercihini yönlendirmek için sosyal medyada insan aklı ile dalga geçen paylaşımlar yapılıyor. En son İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkacakları içerikli konuşması paylaşıldı.

Son günlerde, toplumun siyasi tercihini yönlendirmek için sosyal medyada insan aklı ile dalga geçen paylaşımlar yapılıyor. En son İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkacakları içerikli konuşması paylaşıldı. Bu video Türkçe sözlü ve alt yazılı, ses ve söz onun değil. Tamamen "Bakın onu İsrail istemiyor, Amerika istemiyor" kanaatini oluşturup toplumun R.T. Erdoğan'a destek vermesi için hazırlanmış bir animasyon.

 

Sayın Erdoğan;

* Siyonizmin hayalindeki Nil ile Fırat arasında, bizim Güney Doğu illerimizi de kapsayan Büyük İsrail Projesinin kamufle edilmiş hali olan BOP un Eşbaşkanı.

 

*Kudüs'te Mescidi Aksaya her gün baskın yapan ve Müsluman kanı döken İsrail zulmüne karşı hiç bir tepki gösteremeyen devlet Başkanı.

 

* İsrail Devlet Başkanlarından Şimon Peres'i Başbakanlığı ve Herzog'u Cumhurbaşkanlığı döneminde TBMM de konuşturup ayakta alkışlatan devlet adamı.

 

* Yapılan bunca zulme karşı, İsrail ile ilişkileri kesmesi beklenirken; normalleşmek bir yana, ilişkileri daha ileri götürülerek İsrail bayrağını Ankara'nın caddelerinde resmi merasimle dolaştırtan bir lider.

 

Amerika ve İsrail'in Erdoğan' dan rahatsız olması için akllarını yitirmiş olmaları gerekir..

 

Sonra bu ne yaman çelişki ki;

 

*Ege adaları AKP iktidarında Yunanistan'a terk edilir ama, muhalefet vatan haini.

 

* Öcalan'ın mektubu TRT de Osman Öcalan'a okutulur ama, muhalefet PKK lı.

 

* İstanbul Sözleşmesi AKP iktidarında yasalaşır ama, muhalefet suçlu.

 

* LGBTİ lilere dernek kurma ve Eşcinsellere nikah hakkı AKP iktidarında yasalaşır ama, muhalefet dinsiz.

 

* AKP, faiz dünya gerçeğidir der ama, muhalefet imansız.

 

* Diyanet İşleri Başkanlığı CHP iktidarında kurulur ama, CHP gelirse kaldıracak.

 

* Allah'ın (c.c.) 15 asır önce; "Bu gün dininizi tamamladım" dediği İslâm'ın evrensel hükümlerinin "Bu zamanda 1.500 sene önceki kurallara göre devlet mi yönetilir" diye İslâm'i hükümleri güncellemek isteyen AKP liler Müslüman ama, dinin hükümlerinin kıyamete kadar hakim olması için cihat edenler sapkın ve cahil öyle mi?

 

Akla aykırı bunca yalana inanan bir güruh varsa, o kitleyi kandıran kurnazlar da mutlaka olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.