Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Yerel Seçimlere Yeni İl Başkanları

Siyaset 07.08.2023 - 01:38, Güncelleme: 07.08.2023 - 01:38
 

Samsun’da Yerel Seçimlere Yeni İl Başkanları

Yerel seçimler yaklaşırken Cumhur İttifakı ortakları MHP ve Yeniden Refah Samsun İl Başkanlıklarına genel merkezlerin tasarrufu ile yeni isimler atandı.

Türkiye ekonomik krizle boğuşurken bir yandan da partiler yaklaşan yerel seçimlere hazırlanıyor. Bu çerçevede siyasi partiler yerel seçimlerde yükü sırtlayacak il başkanlarını da belirleme yarışına girmiş durumda. Cumhur İttifakı ortakları olan MHP ve Yeniden Refah Partisi'nin Samsun il başkanlığı makamına yeni isimler atandı. MHP'de yeni İl Başkanı olarak Burhan Mucur atanırken, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı olarak ise İbrahim Yaşar atandı.   MHP'DE MUCUR DÖNEMİ MHP'de İl Başkanı Osman Kandıra, seçim sonrası genel merkezden affını isteyerek görevi bırakırken, genel merkez İl Başkanlığı görevine ise Burhan Mucur'u atadı. Mucur'u son yapılan genel seçimlerde milletvekili olmak için istifa eden Abdullah Karapıçak yönetimden uzaklaştırmıştı. Karapıçak'ın yardımcısıyken görevden uzaklaştırılan Mucur, MHP Genel Merkezi tarafından il başkanı olarak atandı.   YENİDEN YENİDEN REFAH'DA YAŞAR DÖNEMİ Genel seçimler arifesinde Yeniden Refah Samsun İl Teşkilat'ı karışmıştı. Samsun il teşkilatında gerçekleşen değişikliklerin ardından genel merkez tarafından genel merkez Samsun'u yerel seçimler öncesi toparlaması için İbrahim Yaşar'ı Yeniden Refah Samsun İl Başkanı olarak atadı. İbrahim Yaşar emekli astsubaydır. Parti içi kaynaklara göre, Yaşar'ın atanmasıyla birlikte Samsun il teşkilatı daha da dinamik bir yapıya kavuşacak ve parti hedeflerine daha etkin bir şekilde odaklanacağı dile getiriliyor
Yerel seçimler yaklaşırken Cumhur İttifakı ortakları MHP ve Yeniden Refah Samsun İl Başkanlıklarına genel merkezlerin tasarrufu ile yeni isimler atandı.

Türkiye ekonomik krizle boğuşurken bir yandan da partiler yaklaşan yerel seçimlere hazırlanıyor. Bu çerçevede siyasi partiler yerel seçimlerde yükü sırtlayacak il başkanlarını da belirleme yarışına girmiş durumda. Cumhur İttifakı ortakları olan MHP ve Yeniden Refah Partisi'nin Samsun il başkanlığı makamına yeni isimler atandı. MHP'de yeni İl Başkanı olarak Burhan Mucur atanırken, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı olarak ise İbrahim Yaşar atandı.

 

MHP'DE MUCUR DÖNEMİ
MHP'de İl Başkanı Osman Kandıra, seçim sonrası genel merkezden affını isteyerek görevi bırakırken, genel merkez İl Başkanlığı görevine ise Burhan Mucur'u atadı. Mucur'u son yapılan genel seçimlerde milletvekili olmak için istifa eden Abdullah Karapıçak yönetimden uzaklaştırmıştı. Karapıçak'ın yardımcısıyken görevden uzaklaştırılan Mucur, MHP Genel Merkezi tarafından il başkanı olarak atandı.

 

YENİDEN YENİDEN REFAH'DA YAŞAR DÖNEMİ
Genel seçimler arifesinde Yeniden Refah Samsun İl Teşkilat'ı karışmıştı. Samsun il teşkilatında gerçekleşen değişikliklerin ardından genel merkez tarafından genel merkez Samsun'u yerel seçimler öncesi toparlaması için İbrahim Yaşar'ı Yeniden Refah Samsun İl Başkanı olarak atadı. İbrahim Yaşar emekli astsubaydır. Parti içi kaynaklara göre, Yaşar'ın atanmasıyla birlikte Samsun il teşkilatı daha da dinamik bir yapıya kavuşacak ve parti hedeflerine daha etkin bir şekilde odaklanacağı dile getiriliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.