Vizyon Kuyumcu

Başkan Akgül ‘İsrail Akıttığı Kanda Boğulacak’

Samsun 18.10.2023 - 15:46, Güncelleme: 18.10.2023 - 15:46
 

Başkan Akgül ‘İsrail Akıttığı Kanda Boğulacak’

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ekim ayı meclis toplantısının 2. Oturumda konuştu. Akgül, İsrail’e tepki göstererek “İsrail insanlık suçu işliyor” dedi.

Salıpazarı Belediye Meclisi Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyenin 2024-2025 ve 2026 yılı bütçelerini görüşmek üzere toplandı. Meclisinde açılışında konuşan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül İsrail’in Gazze saldırılarına tepki göstererek İsrail’in insanlık suçu işlediğini ve bununda hiçbir haklı gerekçesinin olmadığını söyledi.   Başkan Akgül, 10 gündür evlerimizde televizyon seyredemiyoruz. İsrail’in Gazze’de sivillere yönelik insanlık dışı ve alçakça saldırılarında ölen çocukların, yurtlarından zorla gönderilmek istenen masum Gazze halkının dramı tüm dünyanın gözü önünde cereyan etmektedir. Bu zulme sessiz ve duyarsız davranan ve İsrail’e desteklerini açıklayan batı ülkeleri döktükleri kanda bir gün mutlaka boğulacaklardır.   Biz Türk milleti olarak gittiğimiz her bölgeye adaletle hükmettik. Zalimin karşısında, mazlumun daima yanında durduk. Dün olduğu gibi bugün de mazlumun yanındayız. Kalbimiz ve dualarımız onlarla. İsrail ve destekçilerini işledikleri bu insanlık suçu nedeni ile kınıyor, bölgede akan akının ve zulmün bir an evvel son bulmasını istiyoruz”dedi. 
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ekim ayı meclis toplantısının 2. Oturumda konuştu. Akgül, İsrail’e tepki göstererek “İsrail insanlık suçu işliyor” dedi.

Salıpazarı Belediye Meclisi Plan Bütçe Komisyonuna havale edilen Belediyenin 2024-2025 ve 2026 yılı bütçelerini görüşmek üzere toplandı. Meclisinde açılışında konuşan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül İsrail’in Gazze saldırılarına tepki göstererek İsrail’in insanlık suçu işlediğini ve bununda hiçbir haklı gerekçesinin olmadığını söyledi.

 

Başkan Akgül, 10 gündür evlerimizde televizyon seyredemiyoruz. İsrail’in Gazze’de sivillere yönelik insanlık dışı ve alçakça saldırılarında ölen çocukların, yurtlarından zorla gönderilmek istenen masum Gazze halkının dramı tüm dünyanın gözü önünde cereyan etmektedir. Bu zulme sessiz ve duyarsız davranan ve İsrail’e desteklerini açıklayan batı ülkeleri döktükleri kanda bir gün mutlaka boğulacaklardır.

 

Biz Türk milleti olarak gittiğimiz her bölgeye adaletle hükmettik. Zalimin karşısında, mazlumun daima yanında durduk. Dün olduğu gibi bugün de mazlumun yanındayız. Kalbimiz ve dualarımız onlarla. İsrail ve destekçilerini işledikleri bu insanlık suçu nedeni ile kınıyor, bölgede akan akının ve zulmün bir an evvel son bulmasını istiyoruz”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.