Vizyon Kuyumcu

Gelecek Partisi İlkadım ve Terme adaylarını açıkladı

Siyaset 22.11.2023 - 23:46, Güncelleme: 22.11.2023 - 23:46
 

Gelecek Partisi İlkadım ve Terme adaylarını açıkladı

Gelecek Partisi'nde yerel seçimler öncesinde 'aday adaylık' başvuru süreci başladı. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Samsun'da ilk adaylarını tanıttı. Terme'de Hacı Bilal Aslan, İlkadım'da ise Yaşar Güngör oldu.

31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Gelecek Partisi'nde 'aday adaylık' başvuru süreci başladı. Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt ve teşkilat üyeleri, Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu Ankara Genel Merkez'de ziyaret ederek, Samsun için ilk adaylarını tanıttı.   Aday tanıtımı öncesi açıklamalarda buluna Davutoğlu ittifak mesajı verdi: "Bütün il ve ilçelerde adaylarımızı belirleyeceğiz sonra Saadet Partisi ile bunu konuşacağız. Seçim yaklaşıyor, bekleyemeyiz. Bazı yerlerden güzel haber geliyor, bütün il başkanları tek bir aday üzerinde anlaşmışlar.   Bazen biz aday göstereceğiz onlar Belediye Meclis üyeliği verecek, bazen onlar aday gösterecek biz Belediye Meclis üyeliği göstereceğiz. Ama hiçbir alanı boş bırakmayacağız. Bu güvenle yola çıkarsak biz makus talihi değiştirebiliriz. Toplantılarımızda realist oluruz ama halkın karşısında sizden tek bir olumsuz ifade duymayacağım."   Terme Belediye Başkan adayı Hacı Bilal Aslan   Gelecek Partisi; Terme İlçe Başkanı Hacı Bilal Aslan'ı Terme Belediye Başkan adayı, İlkadım İlçe Başkanı Mali Müşavir Yaşar Güngör'ü ise İlkadım Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.     Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, yaklaşık 2 hafta önce Samsun'da katıldığı genel kurul toplantısında güven tazeleyen İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt'u, Terme adayı Hacı Bilal Aslan'ı ve İlkadım adayı Yaşar Güngör'ü tebrik etti.
Gelecek Partisi'nde yerel seçimler öncesinde 'aday adaylık' başvuru süreci başladı. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Samsun'da ilk adaylarını tanıttı. Terme'de Hacı Bilal Aslan, İlkadım'da ise Yaşar Güngör oldu.

31 Mart 2024'te gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Gelecek Partisi'nde 'aday adaylık' başvuru süreci başladı. Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt ve teşkilat üyeleri, Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu Ankara Genel Merkez'de ziyaret ederek, Samsun için ilk adaylarını tanıttı.

 

Aday tanıtımı öncesi açıklamalarda buluna Davutoğlu ittifak mesajı verdi:

"Bütün il ve ilçelerde adaylarımızı belirleyeceğiz sonra Saadet Partisi ile bunu konuşacağız. Seçim yaklaşıyor, bekleyemeyiz. Bazı yerlerden güzel haber geliyor, bütün il başkanları tek bir aday üzerinde anlaşmışlar.

 

Bazen biz aday göstereceğiz onlar Belediye Meclis üyeliği verecek, bazen onlar aday gösterecek biz Belediye Meclis üyeliği göstereceğiz. Ama hiçbir alanı boş bırakmayacağız. Bu güvenle yola çıkarsak biz makus talihi değiştirebiliriz. Toplantılarımızda realist oluruz ama halkın karşısında sizden tek bir olumsuz ifade duymayacağım."

 

Terme Belediye Başkan adayı Hacı Bilal Aslan

 

Gelecek Partisi; Terme İlçe Başkanı Hacı Bilal Aslan'ı Terme Belediye Başkan adayı, İlkadım İlçe Başkanı Mali Müşavir Yaşar Güngör'ü ise İlkadım Belediye Başkan adayı olarak açıkladı.

 

 

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, yaklaşık 2 hafta önce Samsun'da katıldığı genel kurul toplantısında güven tazeleyen İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt'u, Terme adayı Hacı Bilal Aslan'ı ve İlkadım adayı Yaşar Güngör'ü tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.