Vizyon Kuyumcu

Çanakkale Şehitlerine

Gündem 12.01.2024 - 01:17, Güncelleme: 12.01.2024 - 01:17
 

Çanakkale Şehitlerine

Tüm dünya Müslümanlarının kabul ettiği gibi, Çanakkale Zaferi, Hakk'ın batıla galip gelmesi olayıdır. Çanakkale kahramanlarının çoğu çocuk denecek yaşta olmalarına rağmen iman dolu kocaman yürekleri vardı. Allah (c.c.), onların dinleri uğruna canlarını ortaya koymadaki samimiyetleri ve fedakarlıkları nedeniyle milletimize bu tarihi zaferi bu nasip etti.

O koca yürekli küçük kahramanlar, her karışı şehit kanları ile sulanmış Anadolu topraklarına; İki Yüz Elli Bin Şehit verme pahasına, dünyanın en donanımlı teknolojisine sahip yedi düvele karşı takatlerinin sonuna kadar direnmiş ve ilahi yardımı da yanlarına alarak keferelere geçiş izni vermemişlerdi. Bu nedenle bu zaferin sıradan bir tarihi olay olarak kabul edilmesi koca yürekli şehitlerin aziz hatıralarına ihanet olur. Haçlı seferlerinde olduğu gibi Çanakkale savaşının arka plânında; Siyonistlerin olduğunu, Siyonizmi İsrail terör devletinin temsil ettiğini, bu sapkın örgütün tarih boyunca ülkemiz üzerinde akla gelmedik tuzaklar kurduğunu ve bizim topraklarımızı kendi sınırlarında gösterdiklerini ayrıca anlatmaya gerek olmadığına inanıyorum. Çanakkale'de körpecik koca yürekler o sapkın zihniyetin ülkemize ayak basmasına izin vermemek için canlarını feda etmişlerken, Siyonist oluşumlarla her fırsatta el sıkışan ve elebaşlarını TBMM de konuşturup ayakta alkışlayan ve alkışlatanlar Çanakkale Şehitlerinin kemiklerini sızlatmıyor mu? Görüldüğü gibi milli his ve duyguları galeyana getiren tarihi filimler çevirerek halkın gazını almak, kimlik ve kişilik sorunlarımızı temize çıkarmıyor. Milletimizin bu gafletten uyanması, aklını başına alması ve özüne dönmesi için neyi beklediğini merak ediyorum. Yaşananların bir an önce milletçe uyanışımıza vesile olması dua ve dileklerimle.
Tüm dünya Müslümanlarının kabul ettiği gibi, Çanakkale Zaferi, Hakk'ın batıla galip gelmesi olayıdır. Çanakkale kahramanlarının çoğu çocuk denecek yaşta olmalarına rağmen iman dolu kocaman yürekleri vardı. Allah (c.c.), onların dinleri uğruna canlarını ortaya koymadaki samimiyetleri ve fedakarlıkları nedeniyle milletimize bu tarihi zaferi bu nasip etti.

O koca yürekli küçük kahramanlar, her karışı şehit kanları ile sulanmış Anadolu topraklarına; İki Yüz Elli Bin Şehit verme pahasına, dünyanın en donanımlı teknolojisine sahip yedi düvele karşı takatlerinin sonuna kadar direnmiş ve ilahi yardımı da yanlarına alarak keferelere geçiş izni vermemişlerdi. Bu nedenle bu zaferin sıradan bir tarihi olay olarak kabul edilmesi koca yürekli şehitlerin aziz hatıralarına ihanet olur.

Haçlı seferlerinde olduğu gibi Çanakkale savaşının arka plânında; Siyonistlerin olduğunu, Siyonizmi İsrail terör devletinin temsil ettiğini, bu sapkın örgütün tarih boyunca ülkemiz üzerinde akla gelmedik tuzaklar kurduğunu ve bizim topraklarımızı kendi sınırlarında gösterdiklerini ayrıca anlatmaya gerek olmadığına inanıyorum.

Çanakkale'de körpecik koca yürekler o sapkın zihniyetin ülkemize ayak basmasına izin vermemek için canlarını feda etmişlerken, Siyonist oluşumlarla her fırsatta el sıkışan ve elebaşlarını TBMM de konuşturup ayakta alkışlayan ve alkışlatanlar Çanakkale Şehitlerinin kemiklerini sızlatmıyor mu? Görüldüğü gibi milli his ve duyguları galeyana getiren tarihi filimler çevirerek halkın gazını almak, kimlik ve kişilik sorunlarımızı temize çıkarmıyor.

Milletimizin bu gafletten uyanması, aklını başına alması ve özüne dönmesi için neyi beklediğini merak ediyorum. Yaşananların bir an önce milletçe uyanışımıza vesile olması dua ve dileklerimle.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.